Horoscop iulie 2013 (3)



Sagetator


Este momentul abordarii problemelor ignorate pana acum din viata de cuplu. Toate sentimentele si emotiile nespuse trebuie tratate deschis si agravarea neintelegerilor din aceasta zona va putea fi evitata cu intelepciune.
Toate acordurile contractuale (fie ele in domeniul afacerilor sau personale) trebuiesc negociate si hotarate foarte clar.
Vesti interesante in zona financiara, iar daca lucrurile vor merge asa cum va asteptati sfarsitul de luna va va gasi mai bogati decat inceputul ei. Cu jumatate din planete aflate in casele bonusurilor, comisioanelor, mostenirilor, investitiilor si intelegerilor legale veti avea cu siguranta multe de discutat si castigat. Atentie la redactarea tuturor actelor pana pe 21 iulie, orice litera gresita va poate diminua sansele la o reusita deosebita.
Pare ca veti cheltui o suma mai mare de bani dar pare mai degraba ca ati economisit pentru un anumit eveniment ( cumpararea unei case, masini sau orice alt obiect mai scump).
Planuri de vacanta dupa 20 iulie impreuna cu persoana draga, copiii sau o persoana noua ce va intra brusc in atentia voastra.
Presiuni financiare din partea unui apropiat pentru parafarea unei intelegeri in preajma zilei de 27 iulie.

Capricorn

Ca tuturor semnelor cardinale si Capricornilor li s-a testat in ultimele luni curajul, forta si determinarea de a depasi obstacolele puse in calea lor de prea multele aspecte astrologice  neprietenoase. Vestea buna este ca de acum astrele susotesc intre ele si va pregatesc surprize placute in sectorul familiei, relatiilor si emotiilor. Sansa de a intalni pe cineva ( pentru cei singuri) sau de a trece la un alt nivel al relatiei ( logodna, casatorie) pana pe 16 iulie 2014 este una reala si evidenta pentru multi dintre voi.
Luna iulie este inceputul si in functie de ziua nasterii, Capricornii vor incepe sa guste din bucuriile si realizarile parteneriale iar din 17, veti avea si dovezile ca lucrurile se imbunatatesc pentru voi in toate felurile.
Evitati deciziile pripite si analizati bine orice schimbare pe care vreti sa o faceti. De retinut ziua de 22 iulie! Veste importanta in ceea ce priveste casa, proprietatile sau familia.   

Varsator

Foarte ocupati la munca, multi dintre voi ar putea amana vacanta pentru lunile septembrie sau octombrie. Cum mintea va este plina de idei creative nu este exclus sa gasiti o modalitate agreabila de a trece de aceasta perioada foarte plina. Veti fi recompensati din plin pentru eforturile din ultimele luni.
Extrem de organizati si eficienti de acum incolo, stradania voastra va fi remarcata nu doar de sefi ci si de colegii care pana acum pareau sa va ignore.
Evitati planurile noi pana spre sfarsitul anului si ocupati-va de cele care sunt in desfasurare. Tot ceea ce veti incepe acum se poate impotmoli brusc sau incheia nefavorabil.
Copiii vor fi in atentia voastra si toate problemele legate de acestia va vor preocupa extrem de mult. Vesti neasteptate despre o sarcina sau aparitia unui copil in viata voastra.

Pesti

Dragi Pesti,  pregatiti-va de schimbari spectaculoase! Roata destinului va aduce pentru mult timp de-acum incolo o transformare radicala a vietii sentimentale, imbunatatirea si/ sau vindecarea in plan fizic, cel putin o calatorie in afara tarii si realizari deosebite pentru toti cei care lucreaza in media ( televiziune, presa, internet). Veti avea alaturi de voi planeta Jupiter care pare foarte hotarata sa vada viata sentimentala a Pestilor inflorind.
Cei singuri ar trebui sa nu judece inainte de a cunoaste persoanele noi pe care destinul le va scoate in calea lor iar pentru cei implicati deja intr-o relatie,  senzatia de apropiere, atasament si dorinta, va fi din ce in ce mai dramatic simtita.
Intalniri importante pot conduce spre clarificari, explicatii si vindecari in probleme familiale trecute. Discutiile sunt necesare si rezolvarea neintelegerilor vor aduce sperante pentru viitor. Achizitiile scumpe ( aparatura de orice tip, mobila sau calculatoare) ar trebuie amanate pana dupa 20 iulie.







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.