Universul ne vorbeste prin Sincronicitate




Calatoria de la a privi lumea in termeni obiectivi, pur fizici, la a o privi ca pe o reflectare a numeroaselor vointe individuale in continua transformare, este o calatorie de acceptare a sentimentului de fluiditate.

Realitatea reflecta atat acceptarea sa, cat si rezistenta fata de ea. Vei recunoaste primele semne ale fluiditatii cand in viata ta isi vor face aparitia sincronicitatile, adica exact acele coincidente stranii si semnificative care vor reflecta deschiderea ta spre magia vietii.
Sincronicitatea este Divinitatea care iti vorbeste prin intermediul realitatii tale si va exista intotdeauna alegerea ta de a o privi ca pe o pura intamplare ori ca pe o confirmare ca in realitate exista ceva mai mult decat planul fizic.

Atunci cand esti in revelatie, sincronicitatile se pot construi pana la nivele care pot zdruncina viziunea traditionala solida asupra realitatii. A privi lumea doar in termeni pur fizici te va lipsi de experienta magica a unui nivel profund de comunicare.
Sincronicitatile sunt Divinitatea care comunica cu tine si reliefeaza extrem de puternic interconexiunile aflate la baza vietii.
 
Cel mai usor mod prin care vei aduce sincronicitatea in viata ta va fi increderea in instinctul si intuitia ta. TU esti cel care esti calauzit din planul astral spre ceea ce TU ai ales sa devii in aceasta experienta pe Pamant. Alege sa crezi in sentimentele tale si ele te vor conduce la experienta sincronicitatii.
Alege sa CREZI in tine si vei STI ca Sincronicitatea este raspunsul Divinitatii la toate intrebarile tale.



                                                                                                                             Story Waters








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.