Glanda pineala – poarta lumilor spiritualeDaca glanda pineala nu funcţioneaza sau functioneaza minimal, suntem orbi fata de dimensiunile spirituale ale vieţii. Am putea spune ca suntem „taiati” de la mesajele pe care am putea să le primim din lumile spirituale, pline de dragoste şi vindecare, atunci cand aceasta glanda nu functioneaza bine. Glanda pineala va produce in mod natural propriul DMT cand va fi total funcţionala. Atunci si numai atunci vom fi capabili sa ramanem in majoritatea timpului intr-o stare vizionara.


Deblocarea glandei pinealei este absolut necesara pentru cei care doresc sa isi dezvolte perceptiile multidimensionale. Cum iti detoxifici pineala? Cateva aspecte de baza pentru acest lucru:
- mercurul poate fi eliminat din organism prin utilizarea zilnica de chlorella, iarba de grau verde si spirulina. De asemenea, coriandrul consumat zilnic ajuta la eliminarea mercurului din creier.
- mancarea organica care sa aiba o predominanta raw-vegan este foarte utila pentru detoxifierea pinealei.
- ciocolata raw – este stimulenta si detoxifianta pentru glanda pineala, şi de asemenea are
o acţiune antioxidanta puternică.
- consumul de alimente cu vibratie inalta – seminte de canepă (Hemp seeds), camu camu
(Myrciaria dubia), acai (Euterpe olareacea, o specie de palmier), spirulina, chlorella si iarba de grau verde, sustine functionarea normala a glandei pineale.
- expunerea minima la poluare vizuala - televizor, lumina artificiala, computer, etc.

Există plante şi remedii care sunt menţionate de mai mulţi autori ca fiind de mare ajutor
pentru energizarea şi buna funcţionare a glandei pineale. Dintre acestea menţionam: gingko biloba, vacha (Acorus calamus), santal si uleiul esential de santal, ashwagandha (Witania somnifera), germenii de alfalfa, germenii de grau, patrunjelul, pepenele galben, sucul de ananas, uleiul de măsline, lecitina, tamaia, extractul sau sucul de noni, uleiul esential de trandafir, uleiul esential de lavanda, uleiul esential de mir, uleiul esenţial de ienupar, uleiul esential de musetel albastru.

O mare parte din aceste remedii, dar mai ales gingko biloba, uleiul esential de santal si de tamaie cresc fluxul sanguin spre/in glanda pineala. Cresterea fluxului sanguin in aceasta zona, care implica cresterea oxigenarii zonei, are efecte benefice asupra intregului organism: reintinerirea sistemului imun, imbunatatirea somnului, echilibru interior, eliminarea sindromului de oboseala cronica, atitudine pozitiva, experiente spirituale inalte.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.