Horoscop septembrie 2013

Influenta cuadraturii Uranus/Pluton este cel mai important lucru si cu cel mai mare impact in aceasta luna septembrie. De fapt inca din 2011, acest careu trimite spre Pamant valuri de energie care vor atinge unul din punctele culminante la inceputul lunii noiembrie.

Ca sa recunoastem actiunea acestei cuadraturi este suficient sa privim in jurul nostru: din ce in ce mai multe datorii economice la nivel global, cresterea taxelor, tensiuni geopolitice, revolte sociale dar si progrese in domeniul stiintei si tehnologiei care vor transforma si modifica mentalitati si obiceiuri adanc inradacinate in noi.

Toate aceste tendinte vor deveni din ce in ce puternice cu fiecare an care trece pana in 2016. Pentru a va face o parere despre ceea ce va urma, este suficient sa fiti atenti la evenimentele care se vor petrece in luna noiembrie, un fel de accelerator de particule la scara mica cu efecte pe termen mediu si lung.
Exacerband tema Uranus/Pluton care stabileste tonul pentru tot anul 2013, mai adaugam un curent subteran extrem de periculos si vicios dat de pozitiile lui Marte si Jupiter... Cu toate acestea in minte, cred ca ar fi bine sa fim foarte vigilenti cand vine vorba de siguranta personala in perioada 9 – 15 septembrie. Vom asista la o explozie a efectelor lui Marte cum ar fi: incendii , accidente , conflicte , explozii , etc.

Zvonurile si temerile legate de un razboi vor fi la ordinea zilei intreaga luna septembrie si chiar daca frica unui conflict armat in Orientul Mijlociu devine aproape palpabila nu va fi decat un vant usor fata de furtuna care va incepe in decembrie cand Marte isi va incepe noul ciclu cosmic.
Pe de alta parte, ciclul solar este aproape de un maxim cu efect de inversare a polaritatii magnetice si durerile de cap, starile de nervozitate si anxietate se vor inmulti si accentua in jurul datei de 6. Deasemenea, fiti precauti in jurul datei de 18 cand conjunctia Saturn-Venus va produce tulburari pe pietele financiare dar si la nivelul comportamentului uman. Impulsuri neregulate si instabile vor opera la nivel fizic iar cei cu probleme cardiace vor fi cei mai afectati. Daca adaugam nervozitatea, tensiunile, stresul resimtit si migrenele ce vor aparea pentru cateva zile in aceasta perioada ( 16-22) ne putem face o parere despre efectele acestei conjunctii.

Precipitatiile abundente cu vanturi puternice dar si o activitate seismica importanta la nivel global intregesc tabloul lunii septembrie iar perioadele 2-8, 11-13, 16-22 si 25-27 septembrie sunt cele mai vulnerabile in acest sens.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.