Atacurile energetice

1.Atacul nepremeditat

Se produce involuntar, din necunoastere, neintelegere, sub influenta unei proaste dispozitii sau rabufniri de emotii.

2.Atacul premeditat
Aici este necesara cunoasterea magiei, a ritualurilor si vrajilor. Atacul din partea unor persoane experimentate este foarte periculos, sparge invelisul natural de protectie, modifica campul energetic intern si atrofiaza pana la disparitie campul electromagnetic personal.

3.Atacurile karmice sau blestemul pe neam
Atacul karmic sau blestemul pe neam este recunoscut si de medicina oficiala. Psihologii contemporani il explica prin aceea ca “ scenariul de viata” se transmite ereditar, copii vazand soarta parintilor o copiaza inconstient.
De fapt atacul karmic este chiar acel caz in care trebuie sa mergem la specialist si sa intervenim hotarat in bioenergetica personala.

3.Atacurile biopolare ( de autoanulare)
Se acumuleaza incetul cu incetul, in ani de zile, si principalele cauze sunt: dispretul de sine, pesimism,  neincredere, in fapt toate emotiile negative care ne distrug aura energetica personala

Metodele de aparare sunt diverse si pot incepe cu alimentatia zilnica, hrana spirituala, evitarea zonelor geopatogene, folosirea de simboluri si talismane specifice.... Dar poate apararea cea mai eficace este sa nu cadeti niciodata in extreme, sa va luati in seama ( nimeni nu va poate ajuta mai bine ca voi insiva) si mai ales....FITI FERICITI!!!
Cu dragoste, credinta,  antrenament si rabdare, traind in armonie cu tot ce va inconjoara, puteti  obtine totul, pe toate planurile. La fel si protectia psihica!





 




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.