Horoscop iunie 2014



Prima luna de vara este o continuare a evenimentelor petrecute in luna mai dar si aducatoare de speranta pentru tot ceea ce se intampla acum in lumea intreaga. Problemele cu care omenirea se confrunta la ora actuala sunt foarte mari si aduna nori de neliniste si spaima deasupra tuturor.

Escaladari a situatiilor tensionate din toate zonele conflictuale si aparitia unor amenintari biologice vor fi stirile fierbinti ale lunii iunie. In plus actele de terorism vor continua pana cand Saturn va fi aspectat de Jupiter ( noiembrie 2014). Toate acestea vor creste gradual si lunile iulie-august vor fi cele mai intense din acest punct de vedere.

Conjunctia Luna – Marte din 8 iunie impreuna cu careul Marte – Pluton din 14 iunie si opozitia Marte – Uranus din 25 iunie ( plus/minus 2-3 zile din jurul acestor date),  vor  aduce vesti notabile pe plan global si personal ( de verificat astrograma personala). Deasemenea, Luna Plina pe axa Gemeni – Sagetator din 13 iunie va intensifica perceptiile subiective, discutiile si negocierile fiind profund afectate, multe negocieri anulate iar raporturile de putere vor face un joc hopa-mitica demn de scenariile hollywoodiene. Precizez inca o data ca toate acestea se vor resimti nu numai in plan global dar si personal. Va fi interesant de urmarit evolutia unor personaje importante din viata publica nascute in zodia Gemenilor ( in jurul datei 13 iunie) si Sagetatorului ( in jurul datei de 14 decembrie) !!!!

Opozitia Venus - Saturn din a 2a saptamana a lunii ne va vorbi de panica pe pietele financiare, de oameni stapaniti de frica sau lacomie care decid sa vanda tot. Fie ca se vinde sau se cumpara va fi interesant de privit graficul multor actiuni financiare  din jurul datei 10 – 11 iunie 2014!!! Deloc de neglijat, va fi formarea unei periculoase ferestre geocosmice ( 15 – 21 iunie) caracterizata prin furtuni puternice, precipitatii abundente si vanturi daunatoare…
Posibile perturbari in sistemele de telecomunicatii si/sau infrastructuri. Pentru toti cei care calatoresc in aceasta luna: de facut neaparat si un plan B cu trasee si rute alternative. Tinand cont si de Mercur care intra in retrogradare din 7 iunie , plus conjunctia cu Soarele din 19 iunie care va coincide (+/- 3 zile) cu eruptia solara clasa X , nu-mi ramane decat sa spun:  atentie mare la comportamentul personal din aceasta perioada. Sunt posibile disfunctionalitati in plan fizic, tensiuni, ameteli si stari de nervozitate.







2 comentarii:

Un produs Blogger.