Horoscop iunie 2014




Berbec

Iunie este luna in care Berbecii vor primi binecuvantarea astrelor. Interesant de urmarit un Berbec aceasta luna, si in special modul de relationare cu cei din jur! Chiar daca isi vor da cu stangul in dreptul, energia pozitiva primita aproape intreaga luna iunie, ii va feri de toate neplacerile …
O luna buna in plan financiar si antreprenorial. Proiecte abandonate sau uitate, revin in forta cu beneficii surprinzatoare. Sa se tina departe de orice confruntare sau conflict cu colegii de la locul de munca sau partenerii de afaceri, in special in primele 10 zile ale lunii.
Starea de bine resimtita de Berbeci, ii pot face pe acestia vanitosi si plini de ei. Mai multa modestie nu ar strica si mai ales i-ar putea ajuta in planurile de viitor. Nu va trageti singuri covorul de sub picioare!

In plan sentimental nu exista nici un nor pe cer, ba chiar cei aflati intr-o relatie stabila sunt predispusi la conceperea unui copil. Cu toate acestea, chiar daca stelele zambesc Berbecilor din toate unghiurile, acestia sa fie atenti la tot ceea ce spun si fac. Persoane apropiate ar putea fi ranite de vorbele sau faptele lor cu urmari majore pe termen lung.


Taur

Pare ca norocul doreste cu orice pret sa faca o surpriza placuta Taurilor in aceasta luna!! Toti Taurii care abia au inceput o afacere proprie vor avea parte de conjuncturi favorabile interesante. O luna propice oricarui fel de inceput!
Pentru cei care nu au o afacere proprie si lucreaza in orice fel de institutie,companie, etc., beneficii interesante la locul de munca. O pozitie mai buna, recunoasterea muncii de pana acum si recompense financiare.

In plan sentimental se intrevad schimbari importante. Este foarte posibil ca fara sa bage de seama, Taurii si-au indreptat relatia cu persoana iubita spre un anumit punct iar data de 19 iunie ( +/- 2 zile) va fi una de tinut minte . Ceva foarte important trebuie sa se intample si Taurii vor trebui sa ia decizii majore in acest sens.
Mai multa atentie prietenilor si familiei. Posibila calatorie scurta la sfarsitul lunii cu oportunitati importante pentru viitorul lor.


Gemeni

Gemenii par sa-si rezolve conflictele trecute fara nici un efort dar adevarul este altul. Doar ei stiu cata vointa, munca si tenacitate ascund aceste reusite actuale. Bunastarea Gemenilor se afla acum in mainile triadei stelare formata din Soare , Mercur si Saturn.. si valurile de energie pozitiva trimise catre ei vor risipi negativitatea din jurul lor.
Viata profesionala va reintra pe un fagas pozitiv, Mercur dandu-le solutia corecta si Saturn energia  necesara. Dormind doar sase ore pe noapte si lucrand in rest , nu va fi o problema pentru Gemeni in aceasta luna! Mai multa atentie la prietenii apropiati si partenerii de afaceri. Influentele lui Jupiter , va fac vulnerabili la tradari. “Poate” nu neaparat intentionat!!!

Viata sentimentala se anima brusc si daca Gemenii vor uza de tact si sinceritate vor putea trage lozul castigator. Rezolvati toate conflictele trecute, aceasta perioada este un pasaj karmic favorabil rezolvarii datoriilor facute de Gemeni cu multe persoane apropiate.


Rac


Din intregul zodiac, in luna iunie, Racii sunt cei care vor gusta din cupa succesului pana la capat. Influentele astrale sunt notabile in special pentru cei care profeseaza intr-un mediu artistic, garantandu-le acestora un influx de inspiratie fara precedent…
In plan financiar, iunie se va dovedi curand platforma de pe care au sarit la un alt nivel de putere si prosperitate. Daca vor sti sa asculte, vor beneficia de oportunitati majore scapate de concurenta prin grija si cu ajutorul destinului. O noua pozitie profesionala sau o noua afacere sunt doar doua posibilitati care se deschid in fata Racilor. Sfatul meu:  sa nu calcati peste cadavre , ar fi pacat ca darul acesta karmic sa se dovedeasca otravitor!

Viata sentimentala poate deveni exact ceea ce va doriti. Va doriti o viata plina de iubire, liniste si impliniri? Sau una plina de certuri si neintelegeri? Doriti sa va intalniti sufletul pereche? Nimic nu va sta in cale! Stelele sunt de partea Racilor acum si depinde doar de ei sa culeaga ce au semanat pana acum…






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.