In întuneric apare lumina! – eclipsă parțială de Lună 30 nov.2020


 

Luni, 30 noiembrie 2020 se formeaza o eclipsa partiala de Luna la 8:38 Gemeni, foarte aproape de axa destinului (Nodul Nord 19:54 Gemeni/ Nodul Sud  19:54 Sagetator) si, ce ar trebui sa stim (f. important) este ca trebuie sa evitam luarea de decizii majore in aceasta perioada. Si asta, deoarece cu siguranta vor aparea informatii noi, de care vom lua cunostinta (de regula) in saptamana de dupa eclipsa. Eclipsele de Luna aduc de obicei sfarsituri sau atingerea unui punct culminant intr-o anume problema. Ele se refera la schimbari dramatice, indraznete si neasteptate. Aceste transformari au foarte putine sanse de schimbare si orice experimentam acum, ne ridica de fapt la urmatorul nivel de experienta si ne pune pe drumul pe care ar trebui sa fim!


Fiti atenti la evenimentele din jurul vostru care produc o anume agitatie in viata personala dar si sociala! Pentru a va face o oarece imagine despre un posibil scenariu, priviti in urma cu 18 ani si jumatate (2002), cand o eclipsa asemanatoare a avut loc in acelasi semn zodiacal.


La nivel general, vom vedea mai multa tradare, violenta, cutremure, incendii, foarte multa exagerare, nesiguranta. Societatea este in fierbere, totul este intr-un crescendo mai mult sau mai putin controlat. Nimeni nu poate spune acum si nici sa-si faca macar o idee despre ce va fi! 


Totul este trait intens, intensitate data si de conjunctia cu steaua fixa Aldebaran. Ne putem astepta la revolte si izbucniri violente avand ca subiect justitia, dreptatea si adevarul, vreme severa sau miscari de pamant in zonele lumii afectate de eclipsa ( cele doua Americi, o parte a Europei, Australia, o mare parte a Asiei, etc).  


In plus, in partea opusa eclipsei, avem Soare in Sagetator puternic marcat de Antares, o stea a razboiului si nu exclud aparitia unui conflict violent sau chiar a unui razboi in plina expansiune. Antares este asociat cu Arhanghelul Uriel, despre care s-a spus ca l-a avertizat pe Noe de Marele Potop. Steaua este asociata cu razboaie, conflicte, accidente si distrugere. Cu Soarele pe Antares, Eclipsa va da jos mastile multor ipocriti si va expune in vazul lumii lacomia si minciuna.


Totul incepe sa se incinga la nivel personal si planetar. Sunt vremuri unice cand adevarul incepe sa iasa la lumina si indiferent de credintele si judecata multora, multe convingeri vor sari in aer.


Pot izbucni conflicte religioase sau ideologice, conflicte alimentate mult si de mass-media! Sa fim atenti la ce va urma! Ce se va intampla acum si dezvaluirile ce vor exploda in lume va fi urias!


Dacă uneori nu ești capabil să faci schimbări în viața ta, indiferent de motiv, astrele vor apărea și o vor face pentru tine. Cu energiile eclipselor lunare, exista intotdeauna un fel de culminare sau sfarsit, iar aceste energii durează 6 luni si orice se intampla, este KARMIC!


P.S.: Rugati-va mult! Atat pentru voi cat si pentru ceilalti! Energiile actuale sunt extrem de puternice. Binele gandit sau facut are puterea unui zid si veti fi aparati de negativitatea acestor vremuri. Rasaritul unei noi ere este aproape!




”Nu va ingrijoraţi de nimic; ci rugati-va pentru orice lucru; aduceti nevoile voastre la cunostinta lui Dumnezeu si nu uitati sa-I multumiţti pentru raspunsurile Sale” -” Filipeni 4:6

 

 


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.