Dar cei orbi si-au construit cetate cu vorbe mari, mestesugite, Iar UMBRA li-i LUMINĂ ochilor inchisi…


Horoscop februarie 2021


Dar cei orbi si-au construit cetate cu vorbe mari, mestesugite,

Iar UMBRA li-i LUMINĂ ochilor inchisi…

 

 

Provocari, schimbare, evolutie sau ce aduce intregul an 2021 planetei noastre Pamant si umanitatii. Provocarile  nu vor fi putine, schimbarea va fi deseori inconfortabila dar evolutia este cu siguranta una pozitiva.

Totul se intampla cu un scop si ne este de folos, deci pastrati-va mintea senina si inima usoara caci toate aceste aspecte astrologice ne ghideaza si ne indruma spre vremuri mai bune.


In aceasta luna a lui februarie,vom avea un stelium de planete in Varsator. Pe 11 februarie, zi de Luna Noua vom avea 7(sapte) planete in acest semn. Iar toate aceste planete (Soare, Luna, Mercur, Venus, Jupiter, Saturn și Pluto), vor forma o cuadratura ( 90 grade) cu Uranus in Taur coleg de zodie cu Marte!!!  Cuadratura aceasta este un aspect greu care provoaca evenimente dificile, evenimente ce aduc schimbari si transformari pozitive de constiinta prin dificultati , neajunsuri sau suferinta.


Semnele implicate, Varsator si Taur sunt semne fixe, semne ce nu iubesc schimbarea si se vor impotrivi prin toate mijloacele transformarilor actuale de constiinta si energie. Lucrurile sunt acum intr-un punct de rupere si se mai tin in doar cateva fire subtiri. Toate evenimentele acestui an, trecute,prezente si viitoare, vor dezvalui Adevarul. Multi nu vor dori sa creada, altii il vor ignora dar Adevarul se va arata si va distruge vechea paradigma a tot ce se credea despre lume.

 

Inceputul lunii pare ca scoate la suprafata o speranta noua spre solidaritate, empatie, pace si unitate. Mentalul colectiv va tinde sa creada ca Binele incepe usor, usor sa paseasca in lume. Dar tot acest pozitivism se va risipi pe masura ce Marte se indreapta spre zodia Gemenilor. Si pe masura ce Marte alearga spre Nodul Nord, miscari importante, manifestari, revolte si revolutii ne conduc catre un razboi ideologic in primul rand, dar si economic. Resentimentele, furia, ostilitatea, negationismul, refuzul de a asculta, separarea si divizarea societatii devin un fenomen mondial.

 

Dar legea naturii ne spune ca in tot si toate trebuie sa existe un echilibru. Astfel ca, pe masura ce se construieste acest egregor de furie si separare, Universul va provoca un Eveniment pentru a ne aduce impreuna. Acest virus ce a afectat intreaga lume ar fi trebuit sa fie acest eveniment care sa uneasca oamenii intr-un proces de vindecare, dar nu a reusit! Deci acum va trebui sa apara un altul care sa trezeasca oamenii, sa vindece lumea si sa forteze unitatea. Iar acesta va fi probabil un fel de razboi.

Suntem pe cale sa traim lucruri de neimaginat!

 


Calatoria planetelor in februarie 2021

 -       Mercur retrograd ( 30 ian.- 21 feb.2021)

Reguli si regulamente noi in politica guvernelor. Se vor anula si contrazice ordine date in politica de sanatate si tratamentul unei boli.

-         

               -  Venus in Varsator ( 2 feb.- 25 feb.2021)

Venus, planeta iubirii, vine in Varsator ca o gura de aer proaspat. Vor aparea noi lideri de gen feminin iar pe agenda globala vor apare subiecte privind mediul si drepturile omului.

-           

              - Uranus in Taur patrat Mercur, Jupiter, Saturn ( 21 feb. 2021)

Moment de cotitura. Se aduna multa furie si resentimente.

-       

        - Mercur intra in miscare directa ( 21 feb. 2021)

Proiecte trase pe linie moarta sunt actualizate si luate in discutie. Schimbari de legi. Mercur stationeaza foarte aproape de Saturn si par sa existe multe probleme ce nu pot fi rezolvate legate de afaceri si locuri de munca. Un pas inapoi pentru industria aeriana.

-      

       - Marte trigon Pluto 25˚ Taur/Capricorn ( 25 feb. 2021)

Incep schimbari ce conduc catre o transformare a puterii in lume si in economia mondiala.

-       

       - Jupiter trigon Nordul Nord 16˚ Varsator/Gemeni ( 26 feb.2021)

Cand NN este in aspect benefic cu Jupiter vom vorbi despre castiguri materiale si crestere economica. Cred ca vom asista in aceasta mica perioada la un maxim major pe piata burselor. Vor exista stimuli guvernamentali pentru incurajarea economiei si locurilor de munca. Din pacate, chiar la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie vad o cadere a acestui trend.

-      

        - Luna Plina  9˚Fecioara ( 27 feb.2021)

Sanatatea oamenilor va fi in prim plan. Distributia vaccinului va reveni in graficul normal si tot mai multi oameni se vor vaccina. Speranta ca aceasta epidemie sa se apropie de sfarsit, incepe sa apara in tot mai multe tari. Tulburari sociale extreme prin dezvaluiri si deconspirari de secrete pana acum ascunse publicului larg. Industria Horeca si cea de divertisment isi incepe planurile de deschidere si recuperare a pierderilor financiare. Speranta si optimism in aceste domenii.

 

Am lasat in incheiere vestea buna. Acest virus va fi eliminat! Pana in martie 2022, toata aceasta nebunie, epidemie,pandemie sau cum vreti sa-i spuneti, va disparea. Pe masura ce nodurile lunare se apropie de axa Taur – Scorpion, intensitatea si gradul de infectare va scadea constant. La un moment dat, posibil in perioada sept. – nov. 2021, va mai exista o recidiva. Dar acest punct chiar de va arunca lumea intr-o deznadejde amara, este doar punctul in care lumina va incepe sa apere si sa lupte cu intunericul mintii noastre.

 

Cu recunostinta,

M.G.R.

 


Mila voiesc, iar nu jertfa; ca n-am venit să chem pe drepti, ci pe păcătosi la pocăinta.” ( Matei 9:13)





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.