Punctul zero al Schimbarii - horoscop mai 2021

 


Poate cel mai revolutionar an de departe, 2021 este cu siguranta punctul zero a atat de vehiculatei SCHIMBARI. Traim inceputul unei noi ere, un inceput dificil cu transformari majore la nivel energetic planetar.


Luna mai vine in acest sens sa marcheze o noua etapa in mentalul colectiv. Cu Jupiter in Varsator , un sentiment de libertate, speranta si optimism cu privire la revenirea vietii la normalitate, incepe sa prinda putere. Dar oricat de repede am dori sa ne miscam, luna mai este totusi o luna de reflexie si analiza a vietii noastre de pana acum. Si pe masura ce Saturn se apropie de punctul de retrogradare ( 23 mai) si Jupiter se indreapta si el spre retrogradarea din luna iunie, vor fi dezvaluiri din ce in ce mai multe legate de evenimente trecute, modul de lucru si prezentare publica a acestora. Cuvinte cheie: bani, finante, mass-media, adevar .


Luna mai este o luna mixta. Primele trei saptamani simt ca economia va merge bine dar din 23 mai  cu Saturn intrand in retrogradare este de asteptat un declin. Declinul economic, din pacate, va dura aproximativ doi ani.


Din 12 mai ne putem astepta la violente majore. Aspecte planetare foarte dificile se formeaza incepand din 10 mai  cu Nodul Sud/Marte/Uranus si Nodul Sud/ Marte /Saturn. Ori de cate ori se formeaza acest aspect, asteptati-va la transformari majore care va remodela viata fiecaruia la nivel personal si global.

Complicate si grele aceste momente, ce ne vor scutura pana in maduva oaselor.. . Aspecte dintre cele mai ascunse ale personalitatii si caracterului celor din jur vor iesi acum la vedere. Si nu cele mai frumoase… Oamenii nu sunt auziti si nu sunt bagati in seama iar frustrarea adunata de atata timp va erupe cu o violenta nemaintalnita.

 

2 mai – Pluto trigon Mercur

Grija mare la felul in care comunicam unii cu altii. Mercur conjunct steaua fixa Algol, o stea violenta care ne face sa ne pierdem capul,  predispune la violente scrise sau verbale. Inainte de a spune sau scrie ceva, ganditi-va de doua ori, chiar trei!

 

3 mai – Saturn cuadratura Soare

O configuratie care poate provoca probleme de autoritate si conducere. Oamenii vor avea puncte de vedere contradictorii cu persoane aflate in functii de conducere si vor dori sa iasa din “ normalul ” impus. Un timp de descoperiri si revelatii majore la nivel personal si global.

3 mai – Jupiter cuadratura Mercur

Eveniment major ca va fi desecretizat sau va scapa in media legat de o mare grupare, de organizatii, bani si finante. Asteptati-va la dezbateri majore si discutii cu privire la bani, economiile statelor , umanitate si organizatii de nivel european si mondial. Conflicte.


6 mai – Pluto trigon Venus

Predispozitii catre pasiuni fulgeratoare. Dragostea pluteste in aer dar ar fi bine sa te asiguri ( daca este posibil) ca persoana simte cu aceeasi intensitate ca tine. Risc de tradare si violenta. 


8 mai – Jupiter cuadratura Venus

Proiecte de reluare a evenimentelor artistice si culturale.


10 mai – Nodul Nord conjunct Mercur

Ingrijorari excesive legate de locurile de munca, bani si sanatate. Oamenii continua sa fie cuprinsi de teama dar si de furie deoarece vocile lor nu sunt auzite. Violente extreme in anumite locuri pe glob.


11 mai – Luna Noua in Taur

Liderii lumii ar trebui sa arate acum un comportament extrem de calm deoarece oamenii de-a lungul si de-a latul planetei nu isi vor arata acum partile lor cele mai bune. Posibile atacuri cu arme ascutite ( Marte si Nodul Sud aspecteaza aceasta Luna Noua).


15 mai – Marte inconjunct Saturn

Un alt indicator al violentei extreme si al problemelor de comportament. Grija la modul de comunicare!


17 mai – Nodul Nord conjunct Venus

Perioada prospera din punct de vedere economic. Din pacate va dura prea putin…


22 mai – Neptun cuadratura Mercur

Comunicarea cu ceilalti va fi confuza si lipsita de claritate. Atentie la ce vorbiti si mai ales cu cine. Nu este momentul potrivit sa dezvaluiti informatii personale ! Puteti fi vanduti cand va asteptati cel mai putin.


24 mai

Poate nu are legatura cu noi ( sau da?!) dar in aceasta perioada este posibil sa se lanseze o noua platforma sociala, girata sau patronata de D. Trump. Anunturi majore ce vor face inconjurul lumii sunt de asteptat. Secrete devoalate si asteptate de ceva vreme. ADEVARUL va exploda!

 

26 mai – Luna Plina si Eclipsa de Luna

Aspect ce marcheaza inceputul unei recesiuni economice extrem de puternice. Pierderi importante pe bursa de valori. Se da startul sezonului eclipselor care va scoate la suprafata adevaruri ascunse si inceputul unor evenimente ce nici cu gandul nu gandim!!

 

29 mai – Uranus cuadratura Saturn, Jupiter cuadratura Soare

Secrete si scandaluri. Expunere publica a coruptiei din massmedia centrala de catre o persoana sau organizatie. Marturisiri legate de coruptie pe pietele financiare si economia mondiala.

 

Recunosc ca aceasta luna este o luna speciala. Cu siguranta o luna ce va veni ca un tavalug peste noi dar care deschide portile sperantei! Toate evenimentele acestei luni sunt destinate a trezi omenirea si a o ajuta sa treaca la un alt nivel de constientizare!

 

 

2 mai 2021

 

 

 


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.