Provocarile unei eclipse – horoscopul eclipsei de Luna 19 nov. 2021

 


19 noiembrie 2021 – eclipsa de Luna in Taur, prima dintre cele doua eclipse cu care se termina anul 2021 si, de asemenea, prima dintre eclipsele ce vor avea loc pe axa Taur – Scorpion. Notati-va ca aceasta este axa care va gazdui toate eclipsele din urmatorul an, 2022.

 

Eclipsa de Luna din 19 noiembrie are loc pe gradul 27:14 Taur ( Luna pe gradul 27:14 Taur in opozitie cu Soarele pe gradul 27:14 Scorpion) si va avea o importanta deosebita pentru semnele Taur, Scorpion, Leu și Vărsător ( in special pentru cei nascuti in jurul datelor 14-18 februarie, 16-20 mai, 18-22 august si 17 - 21 noiembrie).

 

Toate eclipsele de Luna sunt perioade de timp ce ne obliga la schimbari iar aceasta in mod particular, legata de axa Taur – Scorpion va incheia capitole din viata noastra legate de relatii, situatii, oameni in care nu ne mai regasim sau in care nu mai gasim nicio implinire.

Semnificative in astrologie, eclipsele ne imping, uneori prin dificultati, sa lasam in urma tipare de comportament, oameni și situatii, care nu ne mai servesc, chiar si atunci cand noi insine nu ne dam seama. Eclipsele ne „imping”, fie ca vrem sau nu, sa scriem urmatorul capitol din istoria noastra personala sau globala.iar urmatoarele 100 de zile vor fi decisive.

 

Principalele teme legate de aceasta eclipsa vor fi legate de finante, agricultura, natura, bunastare emotionala, jocuri de putere, emotii, ambitii sociale, statut. In toata aceasta perioada cand eclipsa de Luna influenteaza Pamantul, trebuiesc cantarite foarte bine riscurile, de evitat neaparat optimismul excesiv,  exagerarile si deciziile frivole.

Socuri sau reforme majore in sectorul financiar si al asigurarilor? Ei bine, da. Sa nu uitam ca Uranus se afla si el in semnul Taurului si va avea un rol major in trei dintre cele patru eclipse ce se vor forma pe aceasta axa.

Inundatiile si vremea extrema, cutremurele si activitatile vulcanice deosebit de intense, valoarea banilor si afacerile imobiliare. Toate aceastea vor lovi cu forta echilibrul precar in care se afla intreaga lume.

Din fericire si o veste buna: se vor face mari progrese in vindecarea si regenerarea emotionala profunda. La urma urmei, Scorpionul este cel mai mare vindecator al Zodiacului care aduce o transformare de durata.

 

Principalele burse internationale vor fi de asemenea influentate de acesta eclipsa din semnul Taurului si vom asista la miscari haotice pe pietele de capital. In plus, o lipsa de alimente si produse de baza se va face simtita incet-incet in baza unor intarzieri in lantul de aprovizionare dar si pe fondul unor recolte puternic afectate. Aceasta este o tendinta care va continua si in 2022.

 

Marea provocare adusa de aceasta eclipsa vine de la steaua fixa Algol ( steaua Demon) cu care face o conjunctie destul de stransa. O stea deloc prietenoasa ce va trimite valuri de energii malefice pentru o perioada destul de lunga. Nu detaliez mai mult si spun doar ca foarte multa violenta extrema va izbucni in moduri total neasteptate si in locuri surprinzatoare.

Latura intunecată a lui Algol, poate insemna si o cantitate mare de informatii pe care nu o putem ințelege, mutatii genetice, deformari, obsesii si multe altele. In aspect cu Luna, cum este cazul acum, aduce la suprafata emotii intense suprimate pana acum, aparitia unor persoane ce isi asuma rolul de voci ale multimii dar si un sentiment de neputinta ca nu pot face mai mult.

 

Marte in opozitie cu Uranus, si ei actori importanti ai acestei eclipse, vor actiona revolutionar,exploziv, vor da lucrurile peste cap, accelerand si mai mult schimbarile inevitabile. Dar Venus in trigon cu Uranus si sextil cu Marte, sugereaza ca toate anunturile bruste nu sunt deloc bruste, si in spatele tuturor deciziilor aparent impulsive exista… calcul, interes personal si motive secrete.

 

PS: Un timp al evenimentelor majore ce ar putea scoate din scena vietii un adevarat mogul al acestor vremuri? Cu siguranta, da! De asemenea, de urmarit stirile scrise cu litere mici pentru a nu fi luati pe neasteptate anul viitor in jurul datei de 14 martie!!!

 

 

Ganduri bune si multa lumina tuturor!

 

 


2 comentarii:

Un produs Blogger.