Vremuri tulburi? Totul se întâmplă cu un motiv...

 


Deși toata atenția ar trebui acordată lunii septembrie, onest este să îi acordăm lunii august meritul său, și anume aspectele planetare din această lună care construiesc marele eveniment din septembrie.

Și încep cu instabilitatea ce este adusă acestui august de Luna Nouă în Leu, 16 august 2023 12:15 ora României. Uranus țintește cu forță această Lună Nouă, provocând instabilitate emoțională, vreme schimbătoare, inundații și furtuni intense în multe zone ale globului.

Așteptati-vă la lucruri neașteptate, mai ales cu cuadratura lui Uranus la Luna Nouă care plantează semințele a ceva uriaș... ceva care va schimba lumea definitiv!

 

18 august – Marte se opune lui Neptun, la fel Mercur. În plus, Neptun inconjuncție cu Soare în Leu.

Teamă și neliniște. Subiectul? Sănătatea publică. 

Scandaluri, trădari și înșelătorii. 

Veniturile României sunt secătuite de război, taxe din ce in ce mai mari.

Schimbare bruscă în conducerea unei mari puteri!


Din 22 august, Marte inconjunct Nodul Nord - primul semn că toate aceste aspecte sunt intens activate și ar putea indica o criză majoră în sănătate ( indusă sau nu). Cumva acest lucru ridică un văl și multe evenimente decisive lunii septembrie își au rădăcina aici. Oricum ar fi, chiar dacă nu avem control asupra situațiilor viitoare, avem cu siguranță asupra noastră!!! Gândirea pozitivă nu este basm. Practicați orice metodă care vă face sa vă simțiți bine. Sunt vremuri tulburi într-adevăr, dar vor trece.


În jurul datei de 20 august, Soarele formează un yod cu Pluto și Neptun. Un yod foarte puternic care se tot formează din 2022 și se va tot forma până în 2024. Acest lucru ne indică foarte clar că la nivel mondial este foarte multă corupție guvernamentală, indolență și nesimțire vecină cu prostia. Revolta și nervozitatea oamenilor este doar efectul. Numeroase manifestații, în special în ultima parte a lunii august și cu mult peste așteptările guvernanților, în septembrie.

 

Evenimente bruște și neașteptate

Pe 29 august Uranus va staționa, întorcându-se retrograd la 23° Taur, semn de pământ. Această mișcare intensifică energia lui Uranus, care guvernează evenimente bruște și neașteptate inclusiv mișcări tectonice, alunecări de teren, erupții vulcanice. Lumea pare că este scăpată de sub control și aspectele ce se întâmplă în această perioadă de timp indică faptul că un eveniment de proporții îi va forța pe oameni să se schimbe. Personal cred că acest lucru se va întâmpla în septembrie.

 

30 august – Luna Plină în Pești

August se încheie cu o Lună Albastră rară ( a 2a din această lună), destul de aproape de Saturn, planeta profesor ( un pic adormit încă, dacă mă întrebați pe mine), deschizând umanitații o oportunitate majoră în a descoperi cum se poate manipula realitatea 3D prin intenție și gând. Pe măsură ce această Lună Albastră răsare pe cer  întreabă-te cum ceea ce vezi, gândești și citești influențează modul în care te percepi pe tine însuți și lumea din jurul tău. S-ar putea să te surprinzi!!!

Mulți vor conștientiza și transforma răni din trecut în surse de putere și cunoaștere. Acest moment de iluminare este începutul unui proces energetic la nivelul conștiinței întregii umanități.

 

Și nu uita! Trăiește-ți viața! Nimeni și nimic nu te poate manipula dacă mintea ta este în echilibru! Energia gândului construiește viitorul! Astrele pot predispune dar la final doar omul dispune!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.