" Credinţa e puntea vie peste prăpăstiile dintre sufletul zbuciumat şi lumea plină de enigme." L. Rebreanu

 



Horoscop octombrie 2023


Eclipsele au reprezentat dintotdeauna în învățăturile esoterice o perioadă de reflecție interioară. În întunericul umbrelor create, ce este ascuns se dezvăluie în aflarea adevărului iar când necunoscutul devine cunoscut, putem experimenta o manifestare sau o percepere neașteptată a esenței sau semnificației unui lucru.

Să ne punem centurile de siguranță și să ne pregatim de o lună cel puțin surprinzătoare deoarece octombrie este orice dar nu o lună obișnuită! Evenimentele astrologice majore și cu  impact puternic vor fi, bineînțeles, eclipsa inelară de Soare (14 oct.) si eclipsa parțială de Lună ( 28 oct.).

 

Evenimente explozive

Cel mai semnificativ aspect pe care îl văd la această eclipsă de Soare este Uranus quincunx (relație 6/8), la aproximativ 1 grad orb de gradul eclipsei de Soare de 21°7’. Aceast lucru indică evenimente explozive bruște și neașteptate care au loc în viața multor lideri politici, cutremure și furtuni. Așteptați-vă ca aceste crize neașteptate să se întindă pe o perioada de 6 luni deoarece energia eclipsei va fi prezentă până în aprilie 2024.

Poziția critică a Nodului Nord ( opoziție la gradul eclipsei de Soare) până la sfârșitul acestui an va provoca furtuni extreme și comportament emoțional scăpat de sub control.

 

Criză financiară acută

Marte este ceea ce eu numesc declanșator de evenimente. În 4 octombrie, acesta se va uni cu Nodul Sud înmulțind șansele ca această zi să fie una critică. Privind în urmă, cele 2 mari prăbușiri ale pieții de capital din 1929 și 1987 au asemănări unice cu această perioadă de timp.

Marte conj. Nodul Sud în Balanță poate indica, de asemenea, atacuri și violență, deoarece ambele sunt malefice de prim rang și ambele indică terorism. În Balanță fiind, implică politica și banii. Desigur aceasta conjuncție se întâmplă la fiecare doi ani și, desigur, nu provoacă aceste evenimente de fiecare dată.

 

Cu Soare și Marte calătorind prin același semn ( Balanța) până la conjuncția din 17 noiembrie din Scorpion, se pare că vom fi loviți din toate părțile de tot felul de evenimente și lucruri fără să avem timp să ne tragem sufletul!

Voiajul celor doi pentru o perioadă de 4 luni, indică o perioadă de violență și furie, o perioadă în care grevele și protestele se vor amplifica peste tot în lume.

 

Atacuri violente asupra liderilor politici

 

Eclipsa de Lună din 28 octombrie va umbri destul de multe planete: Jupiter, Uranus, Mercur și Marte. În această zi, atât Jupiter, cât și Marte sunt în opoziție exactă la 11° Taur/Scorpion. În plus, Saturn staționează la 0° Pești, aspectând gradul eclipsei de Lună la 5° Taur, împreună cu steaua fixă Sheratan, stea care  se spune că are energia combinată a lui Marte și Saturn, ceea ce poate indica o natură violentă.

Această stea indică pericol atunci când acționează impulsiv și sunt posibile atacuri violente asupra unor lideri politici, mai ales în perioada în care Jupiter și Uranus se vor apropia unul de celălalt, de acum până în aprilie 2024.


PS: Un citat extrem de actual mai mult ca orîcând și pe care trebuie sa ni-l reamintim des în aceste luni „În politică, nimic nu este întâmplător. Și dacă totuși se întâmplă, poți să pariezi că a fost planificat așa.”  de F.D.Roosevelt


Și nu uita! Trăiește-ți viața! Nimeni și nimic nu te poate manipula dacă mintea ta este în echilibru! Energia gândului construiește viitorul!

 

 

 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.