Liberul Arbitru – știi să folosești acest dar divin?

 



Cea mai generală definiție cum că Liberul Arbitru ne oferă capacitatea de a controla și decide fiecare aspect al vieții noastre este greșit explicată și înțeleasă.


În fapt, scopul real este Alegerea. Nu putem controla ce se întâmplă dar avem puterea de a alege reacția la acești stimuli exteriori. Și aici se află PUTEREA noastră DIVINĂ. Circumstanțele vieții ( destin, soartă?) ne vor trimite constant stimuli dar avem ÎNTOTDEAUNA puterea de a ne alege.


Această putere de a alege ne modelează caracterul, creșterea și destinul spiritual. Pentru că suntem aici pe Pământ pentru a învăța!!!  Să ne schimbăm pe NOI și prin noi, LUMEA. Singura cale de a face acest lucru este să ne lăsăm călăuziți de VOINȚA DIVINĂ, să alegem conștient și prin consimțământul nostru să lăsăm Divinul să se manifeste în viața noastră.


„Tată, dacă vrei, îndepărtează de la Mine paharul acesta! Totuşi facă-se nu voia Mea, ci a Ta!“ – Luca 22:42

Acest verset este calea arătată noua spre cea mai înaltă utilizare a Liberului Arbitru – să alegem alinierea cu Divinitatea chiar și în fața unei mari dificultăți sau dureri.

 

Când vom stăpâni aceste 2 aspecte ale Liberului Arbitru abia atunci vom deveni făuritori de REALITATE. Când vei uni inteligența emoțională și spirituală cu Voința Divină vei atinge o vibrație atât de mare încât toate chemările ( rugăciunile) tale la Energia Divină ( Spiritul Sfânt, Sinele Divin) vor muta munții din loc !!!!

 

Să fie cu folos tuturor!


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.