Încleștarea giganților sau cum ne influențează Jupiter/Saturn în luna august

 



Cum ne influențează Jupiter/Saturn în luna august?


Întreaga lună august este influențată de aspectul făcut de cei doi giganți, Jupiter și Saturn,  la fix 17* Gemeni/ Pești din 19 august 2024. . Un pătrat ( căci despre acest aspect este vorba) este un aspect foarte simplu și direct și subliniază în viața fiecăruia dintre noi ceea ce ar trebui să rezolvi.  Universul va vorbi clar și răspicat pentru fiecare dintre noi: „Asta este ceea ce trebuie să faci pentru a ieși dintr-un tipar nerealist”.

Scopul cuadraturii Jupiter/Saturn este:

1) să ne ajute să identificăm ceea ce este cu adevărat important pentru noi și

2) să recunoaștem discrepanțele dintre idealurile noastre și ceea ce poate fi realizat în mod realist, cu resursele și mijloacele din prezent.

Această claritate ne va ajuta apoi să facem pași practici înainte, pas cu pas!

Cuadratura se va mai repeta pe 24 decembrie 2024, evidențiind  acest eveniment astrologic semnificativ, cu implicații profunde la nivel personal dar și colectiv.

Este momentul reevaluarii obiectivelor personale și modul în care intenționăm să le împlinim. Poate fi nevoie să ne ajustăm ambiția pentru a se încadra în limite mai realiste sau să modificăm strategiile deja făcute pentru a depăși obstacolele prezente.

 

Berbec

Schimbări neașteptate în proiecte legate de comunicare, asociere și aderare la diverse organizații și grupări. Nu vă speriați – lucrurile vor începe să se îmbunătățească din 22 august, aducând mai multă certitudine și siguranță în viața voastră. Oportunități de creștere și câștig care pot fi anulate de neîncrederea în mesageri.


Taur

Oportunități de creștere financiară și noi fluxuri de venit. Este posibil să experimentați conflicte între dorința de creștere financiară și realitatea gestionării resurselor. Reevaluați strategiile financiare și aliniați-le la obiective practice cu răbdare și adaptabilitate. Nu împrumutați bani prietenilor!!!


Gemeni

Puneți-vă centura de siguranță! Pe măsură ce Jupiter trece prin semnul vostru, pătratul cu Saturn va evidenția provocările legate de identitate, exprimare și manifestare a ideilor, a sentimentelor. Perspective și începuturi noi în afara zonei de confort. Fricțiuni între ambițiile personale și senzația că vi se impune ascultare necondiționată.


Rac

Confruntări între dorințele interioare și responsabilitățile externe. Oportunități de colaborare, cu câștig pe termen mediu și lung. O perioadă care necesită reflecție asupra nevoilor emoționale și a modului în care acestea se aliniază cu nevoia de securitate financiară.

 

Leu

Se va activa sectorul relațiilor și se va crea mai mult echilibru în parteneriatele personale și profesionale. Se revizuiesc strategii financiare. Tensiuni între dorințele  personale și angajamentele externe. Complicații, amânări și neînțelegeri care vor fi probabil rezolvate începând cu 29 august. Câștiguri importante cu ajutorul prietenilor!

 

Fecioara

Pregătiți să lăsați o veche identitate în urmă ? Cu mai mult farmec și încredere în sine, Fecioarele își vor reevalua viața personală și cea profesională. Nu emiteți judecăți și nu luați hotărâri definitive. Adevărul vă va fi revelat, nu mai târziu de sfârșitul lunii septembrie!

 

Balanța

Este momentul reevaluării convingerilor spirituale și modul în care acestea se armonizează cu planurile de zi cu zi. Schimbări surprinzătoare în relațiile de colaborare, prietenie sau investiții. Activitățile sociale se vor înmulți, la fel și cercul de cunoștințe. Puterea de convingere și încrederea în sine îți vor aduce noi proiecte pe termen mediu și lung.

 

Scorpion

Să nu spui niciodată, niciodată!

Este momentul începerii unei perioade de schimbări personale și profesionale semnificative. Evoluții neașteptate în plan profesional care aduc noi oferte de muncă cu oportunități de stabilitate financiară pe termen lung dar... cu mult mai multă muncă și disciplină! Este timpul să reevaluați modul în care gestionați și vă implicați la locul de muncă. Fără decizii și exprimări categorice până la jumatea lui septembrie!

 

Săgetător

Relațiile și parteneriatele vor fi puse într-o lumină extrem de puternică. Realizările de până acum vor căpăta notorietate și recunoaștere din partea superiorilor! Reevaluări ale planurilor pe termen lung atât profesional cât și personal. Posibile oferte mai bine plătite și aducătoare de faimă și prestigiu.


Capricorn

Posibile obstacole în gestionarea responsabilităților la locul de muncă și în viața personală. Renunțarea la o sursă de venit va aduce o altă - una mult mai mare și mai stabilă. Clarificări surprinzătoare privind investițiile profesionale și personale. Mai mult accent pe îngrijirea și sănătatea personală!

 

Vărsător

Moment excelent pentru reflecție, revizuire și ajustare. Transformări emoționale și financiare notabile, care vă vor îndemna să căutați stabilitate și progres în proiecte ce țin de casă, familie și afaceri. Atenție la cheltuieli inutile. Intervenții neașteptate ale celor din cercul foarte apropiat, vă vor reînnoi dorința de independență.

 
Pești

Provocări neașteptate la locul de muncă cu rezolvări fructuoase prin comunicare. Mesajele voastre să fie clare și la obiect. Cum Peștii sunt deja de 1 an  maeștrii în arta așteptării, perioada aceasta le va arăta de ce a fost bine să nu ia decizii pripite. Oportunități majore în plan profesional și financiar... dar de anul viitor! Până atunci, continuați ceea ce faceți! Este bine! Succesul va veni când nu vă așteptați!

 

 

 

 

 

 

 


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.