Agitație în lume, agitație în suflet – horoscop iulie 2024

 


2 iulie: Neptun retrogradează în Pești

Această energie subtilă ajută la expunerea a tot ce este ascuns fizic sau psihic. Neptun retrograd ridică vălul, confruntându-ne cu realitatea așa cum este ea. Intuiția ne va avertiza cu privire la situațiile potențial periculoase, în timp ce cortina lui Neptun se ridică pentru a expune adevărul.

În plan mundan, Neptun are de-a face cu oceanele, iar cum acest lucru se întâmplă și în Pești ( semn de apă) bănuiesc că putem să ne așteptăm la furtuni extreme și pierderi majore cauzate de acest lucru.

 

2 iulie – Soare cuadratura cu Nodurile Lunare.

Există un anumit destin care se desfășoară și se pare că nimic nu poate opri lucrul acesta. Problemele din jurul liderilor guvernamentali devin în scurt timp explozive. Valurile de energii masive care vin către Pământ se vor concretiza în schimbări puternice și neașteptate. Posibile tentative de asasinat.

 

3-7 iulie: Portalul Sirius

Portalul Sirius se activează în prima săptămână a lunii iulie (cu vârful pe 4 iulie). Sirius ( Soarele spiritual) deține vibrația libertății, iar energia sa deblochează limitări, constrângeri, rețineri. Este o energie a libertății care acționează ca inspirație, ajutându-ne să ne transformăm obiectivele și visele în realitate!

 

5 iulie: Lună Nouă în Rac

O Lună Nouă frumoasă și sensibilă care vine să ne reamintească că niciodată nu este prea târziu pentru a reîncepe proiecte, planuri, relații. Există acum o nevoie acută a oamenilor de a se simți protejați, care vor cere și iniția proiecte pentru a-și proteja casa, căminul, țara, conaționalii.

 

11 iulie – Venus în Leu și Soare trigon Saturn

Venus în Leu - un moment perfect pentru a ne concentra pe aspectul nostru, pentru distrații și socializare! Răsfățați-vă și bucurați-vă  de viață!

Soare trigon Saturn

O energie care potențează rezolvarea proiectelor mai dificile care au fost lăsate în așteptare. Saturn, acum retrograd, trimite mai multe informații pentru rezolvarea acestora.

 

12 iulie: Venus în opoziție cu Pluto

Venus în Leu se va opune lui Pluto în Vărsător.

Încearcă să nu te angajezi în lupte pentru putere. Riscurile sunt majore!

 

15 iulie 2024 - Marte în conjuncție cu Uranus se așează peste steaua fixă Algol

O perioadă tulbure la nivel personal cât și global! Evoluţii bruşte şi neaşteptate în politica mondială. Instabilitate politică pronunțată!

Mișcări puternice de pământ, conflicte majore, tentative de asasinat, violență extremă, explozii, incendii. Singura veste bună este că acesta este un eveniment culminant final, care aduce lumii revelații și înțelegerea necesară pentru a se opune creării lumii noi...

 

20 iulie: Marte în Gemeni

Marte, planeta acțiunii și energiei, se mută în Gemeni. Vom fi mai vorbăreți, mai predispuși la socializare... mai atotștiutori. Filtrele noastre s-ar putea să nu funcționeze la capacitatea maximă, așa că atenție mare la acțiuni și cuvinte folosite în relația cu ceilalți. Riscați despărțiri, ruperi de contracte, înstrăinări.

 

 21 iulie: Luna Plină în Capricorn

A doua Lună Plină din Capricorn a anului. Prima a fost în 21 iunie. Mai multe informații pot ieși la lumină cu privire la problemele care ne frământau în acel moment. Dacă în ultima perioadă v-ați confruntat cu anumite probleme, vestea bună este că totul se rezolvă acum.

 

22 iulie: Soare trigon Neptun

Chiar daca este în mișcare retrogradă, Neptun  favorizează proiectele ce țin de imaginație, creativitate, inventivitate. Începeți proiecte, faceți demersuri creative și soluțiile nu vor întârzia să apară.

 

Iulie este luna în care trebuie să ne îndreptăm mai mult către practica spirituală, să ne conectăm la divin, pentru a ne proteja în timpul acestor schimbări radicale istorice. Este cel mai bun mod de protecție, căci  Domnul este Păzitorul tău, Domnul este umbra ta pe mâna ta cea dreaptă” ( ps.121-5).

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.