Jupiter in Gemeni (2024 - 2025) pentru toate zodiile.

 


Zodiile în 2024 – 2025  cu Jupiter în Gemeni

 

Jupiter se manifestă dinspre interiorul profund al ființei spre exterior, modelând realitatea prin prezența sa și prin afirmarea adevărurilor sale. Nu dur, ci prin cuvinte meșteșugit alese pentru a îmbuna și liniști auditoriul, pentru captarea atenției, prin destindere, înveselire și în final prin schimbarea de atitudine.

Cu Jupiter în Gemeni ne vom găsi cuvintele potrivite, vom comunica mai uÈ™or È™i mai bine. Anturajul din imediata apropiere ne va oferi sprijin È™i reuÈ™ită. Este o energie benefică studiilor, afacerilor în comunitatea în care trăim, călătoriilor scurte. Câștigurile mari pot veni prin comunicare,  prin abilitățile noastre intelectuale. Oamenii din jurul nostru pot fi mesagerii veÈ™tilor bune si aduc oportunități de evoluÈ›ie.

 

Berbec/Ascendentul în Berbec – O perioadă benefică pentru instruire, studiu. Orice formă de educaÈ›ie este extrem de bine aspectată. Pasiunile È™i hobby-urile se pot transforma în noi surse de venit. ExploraÈ›i, călătoriÈ›i, vizitaÈ›i muzee È™i participaÈ›i la pelerinaje. Aceste activități vă vor aduce cunoÈ™tinÈ›e noi È™i prietenii cu un impact pozitiv major în anul următor. MulÈ›i Berbeci vor experimenta epuizarea psihică, cauza fiind volumul mare de muncă în numeroasele proiecte pe care nu au inimă să le refuze!!!

Relațiile cu frații și surorile se îmbunătățesc.

 

Taur/Ascendentul în Taur – Schimbări pozitive în plan financiar. Un an propice pentru negocieri contractuale cu rezultate financiare remarcabile. CheltuiÈ›i cu înÈ›elepciune! AtenÈ›ie la dietă, deoarece mâncarea poate deveni punctul slab”. Perioade de risipă financiară.

 

Gemeni/Ascendentul în Gemeni – Jupiter vă aduce încredere în sine. Vorbele, vestimentaÈ›ia, atitudinea È™i felul inedit în care începeÈ›i să vă manifestaÈ›i personalitatea, vă vor aduce beneficii memorabile.Proiecte È™i oportunități noi, cu câștiguri pe măsură. RespectaÈ›i termenii contractelor asumate pentru a evita sancÈ›iunile de orice natură. Pentru cei singuri, dorință puternică pentru întemeierea unei familii! Și da, oportunitățile vor curge ...

 

Rac/Ascendentul în Rac – Este un tranzit spiritual pentru voi! Jupiter in Gemeni va lucra pentru voi ca o protecÈ›ie puternică împotriva oricăror dificultăți. Spiritualitatea, credinÈ›a È™i dorinÈ›a de a-i ajuta pe cei din jur va fi tema principală în această perioadă. ProtejaÈ›i-vă È™i îndepărtaÈ›i-vă de situaÈ›iile neplăcute sau ilegale. Acest an este dedicat curățeniei în plan material sau spiritual. DebarasaÈ›i-vă de tot ce nu vă mai este necesar, fie că e vorba de oameni, lucruri, relaÈ›ii, sentimente.

 

Leu/Ascendentul în Leu - Câte uÈ™i deschise pentru voi, Leii!!! Evenimente semnificative în plan social È™i relaÈ›ional.  Tranzit excelent pentru afaceri profitabile È™i realizări spectaculoase în carieră. Multe vise vi se vor împlini... dar înconjuraÈ›i-vă de prieteni drepÈ›i È™i imparÈ›iali. Cercul social va creÈ™te considerabil, puteÈ›i întâlni È™i forma prietenii importante cu oameni din alte țări, din culturi foarte diferite.

Nu vă lăsați copleșiți de complimente, nu toți cei care vă vor asalta cu vorbe dulci sunt oameni de bună credință.

 

Fecioara/ Ascendentul în Fecioară – Un an me-mo-ra-bil! Schimbare în plan profesional cu câștig important de statut, faimă È™i popularitate. Oportunități majore spre final de 2024. Posibilitatea oficializării unei relaÈ›ii. Nu vă mai subestimaÈ›i, aveÈ›i încredere în ceea ce sunteÈ›i È™i devenit. Succesul È™i reuÈ™ita sunt de partea voastră doar dacă sunteÈ›i încrezători în fiinÈ›a fermecătoare È™i înÈ›eleaptă care sunteÈ›i!

 

Balanță /Ascendentul în Balanță – Convingerile morale, valorile È™i filosofia de viață vor fi temele principale pentru voi! Numeroase călătorii È™i drumuri, relocări, noi obiective profesionale. Diplome È™i specializări noi. JustiÈ›iari de temut, veÈ›i avea realizări numeroase în plan profesional, noroc È™i reuÈ™ite cu persoane născute în alte țări sau în proiecte iniÈ›iate de aceÈ™tia. Jupiter favorizeaza calatoriile in alte tari, puteti gasi un loc de munca in strainatate, va puteti spori cunostintele, va puteti casatori cu o persoana dintr-o tara străină.

 

Scorpion /Ascendentul în Scorpion – AÈ›i trecut prin multe schimbări personale în ultima perioadă. EvitaÈ›i împrumuturile È™i gestionaÈ›i cu atenÈ›ie finanÈ›ele personale. AveÈ›i încredere în intuiÈ›ia voastră incredibilă care vă va ajuta să profitaÈ›i de avantajele oferite de anumite afaceri, să fiÈ›i în locul potrivit È™i la momentul potrivit.

Posibile despărțiri în plan sentimental, mai ales pentru relațiile cu probleme. Secrete dezvăluite și demascări surprinzătoare. Cei urâți ( nu vorbim de aspectul fizic 😊) se vor dovedi minunați iar frumoșii niște nemernici. Protejați-vă viața personală și fiți reținuți în vorbe!

 

Săgetător/Ascendentul în Săgetător – ÃŽn relaÈ›ii de orice tip, oportunități majore!!! Nu cedaÈ›i tentaÈ›iilor! Un an nefavorabil pentru cei care înÈ™eală, fie ca e vorba de sentimente sau afaceri. AnalizaÈ›i bine acÈ›iunile pe care le întreprindeÈ›i dar È™i proiectele, persoanele È™i planurile ce vi se propun.

Acest tranzit este excelent pentru asocieri de succes, pentru semnarea unor contracte de afaceri  profitabile!

 

Capricorn/Ascendentul în Capricorn – Schimbări în plan profesional. Responsabilități È™i sarcini în plus. Schimbările vor fi inevitabile, dar se vor dovedi în timp extrem de plăcute È™i profitabile! Posibile griji legate de animalele de companie ( cei care au) iar cei care nu au, posibile adopÈ›ii. VeÈ›i fi mai atenÈ›i  cu sănătatea È™i modul de viață!

 

Vărsător/Ascendentul în Vărsător – SunteÈ›i printre zodiile avantajate de acest aspect. Aventuri, idile, flirturi, viață socială bogată. ParticipaÈ›i la evenimente, socializaÈ›i È™i deveniÈ›i mai conÈ™tienÈ›i de valoarea voastră. Pentru cei care au copii, petreceÈ›i mai mult timp cu aceÈ™tia.


PeÈ™ti/Ascendentul în PeÈ™ti – Se îmbunătățesc relaÈ›iile de familie. Unii dintre voi vor schimba domiciliul, sau vor face schimbări în cel actual. Oportunităti de a vinde sau de a cumpăra un imobil, puteÈ›i moÈ™teni o casă È™i achiziÈ›iona bunuri care vă sporesc confortul.

Noi tabieturi. Se pot întemeia familii sau întâlniri predestinate cu cel sau cea menită. Oportunități majore de mutare într-o altă țară!!!!

Peștii își construiesc acum o fundație interioară solidă, cu beneficii substanțiale în următoarea perioadă.


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.