Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. (Ieremia 29:11)

 Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde. (Ieremia 29:11)



2024 -2025  Jupiter în Gemeni

Cuvinte cheie pentru Jupiter în Gemeni:

-        - schimbări, fluctuații de temperatură, călătorii numeroase, cunoaștere, atacuri cibernetice, reconversie profesională. Vom citi, vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult! Și toate acestea, într-un mod prietenos și amuzant!


Jupiter ne va elibera de relații care nu sunt potrivite nouă, chiar dacă noi avem impresia ca sunt exact ceea ce ne trebuie.

La nivel mondial schimbări politice, schimbări și descoperiri surprinzătoare în domeniul științei ( tot ceea ce înseamnă activitate și cercetarea spațiului), sănătate, chimie, artă, film și muzică.


Rolul rețelelor sociale va crește enorm dar la fel și dezinformarea, știrile false, furtul de identitate... Algoritmii vor deveni din ce în ce mai incontrolabili și dăunători. Schimbări în sistemul de educație, digitalizare masivă, manipulare agresivă în domeniul politic. Noi reglementări în domeniul online.


Mintea va fi aliatul prețios al oamenilor, mai ales dacă nu o vom lăsa să se plictisească! Să nu uităm că Jupiter în Gemeni crește curiozitatea, predispune către plictiseală și lene, iar aceștia pot deveni dușmanii noștri cei mai aprigi.

Risc ridicat de ilegalitați și decadență.


Pe timpul acestui tranzit, Jupiter va face câteva aspecte care trebuie menționate:

3 iunie – trigon cu Pluto; acorduri importante la nivel mondial

20 august – cuadratură cu Saturn; lupte grele între trecut și viitor, limitări, restricții, raționalizări.

9 octombrie – Jupiter îsi începe retrogradarea care va dura până în 4 februarie 2024; conștientizarea țelurilor propuse și reevaluarea datelor deținute în mai multe domenii de viață.

25 decembrie – Jupiter retrograd careu cu Saturn; momentul în care va începe bătălia dintre trecut și viitor, conștientizări în masă a realitații așa cum este ea. De evitat sentimentul resemnării!

4 februarie 2025 – Jupiter îsi reia mersul direct. O cerință obligatorie pe perioada acestui tranzit astral va fi  sloganul “Fapte, nu vorbe”. În fiecare zi, vom avea ocazia să demonstrăm prin fapte cine suntem cu adevărat și ce valori ne ghidează!  Transformarea cuvintelor în realitate va deveni un stil de viață!




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.