2026 – război civil, revoluție sau război mondial?

 


2026 – război civil, revoluție sau război mondial?

 

Harta ingres pentru anul 2020 reprezintă astrograma natală pentru următoarele două decenii. În această astrogramă găsim o configurație extrem de negativă cu un Jupiter căzut și agresat de apropierea malefică cu Pluto, Marte și Saturn în Capricorn.

Folosind progresia secundară pe această hartă avem o Lună Nouă pe 14 iunie 2024. Gazdele acestei Luni Noi progresate poartă tema principală a acestei perioade de 20 de ani: un Mare Război (Jup+Marte). Jupiter este, de asemenea, guvernatorul acestor astrograme, făcându-l „Regizorul” destinului nostru. Și este în cădere...

„Toate planetele benefice vor căpăta caracter malefic ori de câte ori sunt situate prost.” — Valens

Problema cu această Lună Nouă progresată este cuadratura cu nodurile destinului. Vettius Valens scria că nimic nu ar trebui să fie început atunci când Luna se află într-un aspect dur cu nodurile lunare... deoarece va duce la un final prost.

„… dacă luna trece prin poziția curentă a nodului ascendent, sau prin punctele de cuadratură sau opoziție, mai ales dacă se află în aceeași poziție-grad, ferește-te de a începe orice: nu naviga, nu te căsători, nu stabili întâlniri, nu începe nimic, nu planta; pe scurt, nu face nimic. Ceea ce vei începe va fi considerat nesigur sau predispus către un final prost; va avea ghinion, nu va putea fi dus la bun sfârșit, expus pedepselor, și instabil. Dacă cineva pare să fi început dezvoltarea unei afaceri în această perioadă, afacerea va da faliment, aducătoare de griji, supusă sancțiunilor, distrusă ușor și punct de răscruce în viața nativului...”

Și așa.. intrăm acum într-un capitol extrem de neplăcut. Pentru că în perioada 2025–26 vom avea câteva schimbări majore pe bolta cerească precum:

1. Saturn se va alătura lui Neptun în Berbec. Ultima dată când au fost împreună într-un semn de foc a fost 1917-19, și care a coincis cu Revoluția din Rusia și Germania.

2. Uranus intră în Gemeni. Acest tranzit s-a corelat cu cel de-al Doilea Război Mondial, Războiul Civil American și Războiul Revoluționar American.

3. Jupiter în Leu în opoziție cu Pluto în Vărsător. Ultima dată: 1789, Revoluția Franceză.

Momentul cheie are loc atunci când luna nouă progresată își aruncă primele raze de lumină pe o planetă cu care face și face primul aspect astral. Iar acest lucru se va întâmpla în jurul datei de 1 februarie 2026 când cuadratura cu Jupiter lângă Pluto și Marte declanșează potențialul îngrijorător al acestui deceniu 💥



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.