Află singur gradul de evoluție spirituală cu care te-ai încarnat

 


 Află singur gradul de evoluție spirituală cu care te-ai încarnat

Există în numerologie un număr care ne arată gradul de evoluție spirituală cu care ne naștem în această viată. Acest numar se poate afla adunând cifra zilei de naștere cu cifra lunii și cu ultimele doua cifre ale anului nașterii. Rezultatul se reduce la o singură cifră, ex: data nașterii 10 septembrie 1970 rezultatul fiind 10 (data nașterii) +9 ( luna nașterii) +70 ( ultimele două cifre ale anului nașterii) =89 (8 +9) =17 ( 1+7) =8


Astfel, vom avea grade de evoluție spirituală începand de la cifra 1 la 9. De la 1 la 4 putem vorbi de "copiii Universului", care chiar daca vor face greșeli în această viață li se vor oferi nenumărate șanse pentru a-și învața lecția destinului.

De la 6 la 9 vorbim de "inițiații Universului" care și-au ales un destin încercat. Numarul 5 - un număr de echilibru , fiind practic o trecere între cele două categorii.

Detaliind, putem spune despre fiecare grad de evoluție în parte, următoarele:


Numarul 1 - trebuie să învețe legile Universului și să se descopere pe sine

Numarul 2  are de învățat lecția relațiilor drept pentru care cele mai multe probleme vor veni din această zonă

Numarul 3 - lecția comunicării , să învețe să nu vorbească și să promită mai mult decat poate

Numarul 4 -  o cifră karmică unde liberul-arbitru este redus la jumatate și care trebuie să încerce prin tărie de caracter și forță morală să-i determine pe cei din jur să privească viața responsabil. De-a lungul vieții se pot lovi de persoane care iau totul în glumă și pe care nu se poate  baza

Numarul 5 - un număr dificil care va avea parte de multe experiențe, ei  vor trebui să învețe să-și stăpânească temperamentul neliniștit

Numarul 6 - lecția iubirii , să dăruiască iubire necondiționată, să nu folosească iubirea manipulând pe cei din jur. Multe din provocările destinului vor veni din acesta zonă.

Numarul 7 - are de învățat lecția spiritualității (cu cât se va apropia mai mult de credință cu atât încercările din această viață vor fi mai usoare).

Numarul 8 - lecția puterii și a banului ( noblețe și generozitate pentru binele celorlalți, nu numai al său), numărul 8 ca și numărul 4 este un număr karmic dar spre deosebire de acesta liberul-arbitru îi va lipsi cu desăvârșire.

Numarul 9 - lecția liderului . O misiune grea în care trebuie să învețe să dăruiască ce-i mai bun din el celorlalți.










Niciun comentariu:

Un produs Blogger.