Secretul respiratiei - mesaj de la ingeri

"Inima şi mintea oricărei persoane asigură suficientă energie, iubire şi înţelepciune pentru ca acesta să poată trăi şi evolua fără vreun ajutor din afară. Spunem aceasta, în primul rând, deoarece fiecare dintre voi trebuie să vadă ce fiinţe puternice sunteţi cu adevărat. O cale puternică ce merge dincolo de ceea ce mintea poate crea prin manifestarea gândurilor.

Respiraţia voastră este una dintre cele mai preţioase resurse pe care le aveţi la dispoziţie. Fiecare respiraţie are potenţialul de a vă oferi mult mai mult decât oxigen.

Prin respiraţie puteţi să:
- calmaţi energia nervoasă generată de mintea voastră;
- eliberaţi toxinele fizice;
- eliberaţi toxinele emoţionale;
- accedeţi la stări de conştiinţă profunde;
- îmbunătăţiţi sensibilitatea simţurilor;
- îmbunătăţiţi accesul la simţurile spirituale;
- simţiţi comuniunea cu natura;
- simţiţi ghidarea care vă conduce către ceea ce aveţi nevoie în viaţă;
- simţiţi unitatea cu alte fiinţe din jurul vostru;
- simţiţi prezenţa spiritelor care vă înconjoară;
- aduceţi în voi hrană spirituală.

Ce vrem să spunem prin a "aduce în voi hrană spirituală"? Pur şi simplu rugaţi-i pe ghizii voştri angelici să vă aducă o varietate de elemente nutritive spirituale. Continuaţi să cereţi aceasta de mai multe ori pe zi timp de 2 zile. Până atunci vă vom aduce în câmpurile voastre energetice fluxuri de resurse minunate pe care să le aduceţi în voi prin respiraţie.

S-ar putea să vi se pară că sună cam bizar. Asemuim aceasta cu ceea ce simţiţi voi atunci când sunteţi în preajma unor persoane cu energii încântătoare comparativ cu persoane care sunt negative, dezagreabile sau nepoliticoase. Aceste energii creează o substanţă palpabilă în jurul persoanelor - în câmpurile lor energetice. Putem infuza câmpurile voastre energetice cu cele mai evoluate componente spirituale pe care le puteţi tolera.

După două zile în care ne-aţi cerut o bogată infuzie de hrană spirituală, puteţi începe să o asimilaţi prin respiraţie. Respiraţi cu intenţia de a aduce în interior bogăţia resurselor spirituale pe care le-am adunat pentru voi. Este important să fiţi conştienţi de asimilarea resurselor de vibraţie înaltă în timp ce respiraţi. Veţi avea mai multe beneficii decât atunci când respiraţia voastră este neconştientizată. Inspiraţia prin cuvinte este mai slabă comparativ cu ceea ce puteţi primi în acest fel.

Vă binecuvântăm întotdeauna cu darurile noastre de iubire. Totuşi, nu ne este permis să vă aducem mai mult decât ceea ce vă este necesar dacă voi nu ne cereţi. Aceasta deoarece, pentru unii, ar putea declanşa o eliberare emoţională care s-ar putea să nu fie bine tolerată. Dacă puteţi accepta orice purificare emoţională care vă este necesară, vă puteţi deschide către o pace mai profundă şi alte stări pozitive legate de gândire şi simţire.

Formula nu este deloc complicată. CereÅ£i-ne timp de două zile ÅŸi apoi respiraÅ£i conÅŸtient. RespiraÅ£i lent ÅŸi uniform – folosind atât cutia toracică cât ÅŸi abdomenul, dacă puteÅ£i. Procedând astfel câteva momente acum – câteva momente altă dată - o perioadă de timp mai îndelungată, puteÅ£i avea beneficii excelente precum starea de calm, inteligenţă creatoare, vitalitate ÅŸi tot ceea ce am menÅ£ionat mai sus. Beneficiile nu sunt deloc diminuate dacă omiteÅ£i o zi de respiraÅ£ie conÅŸtientă. TotuÅŸi ele sunt mai uÅŸor de recunoscut prin continuarea acestui exerciÅ£iu atât cât este necesar pentru a observa diferenÅ£ele - săptămâni, câteva luni, mai multe luni - perioada de timp necesară este unică pentru fiecare individ.

Vă binecuvântăm chiar acum când citiţi aceste rânduri. Aveţi încredere în capacitatea voastră interioară de a accede zilnic la resurse superioare!"

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.