Ne construim propriul destin



In lumea materiilor eterice invizibile, energia-gand va modela formele-gand, percepute de majoritatea clarvazatorilor in culori specifice in raport de calitatea energiei continute in acestea. Cu cat un gand este mai inferior , mai departat de legile divine, cu atat culoarea “formei” va fi mai rosie, mai inchisa, mergand spre maro, gri si negru.

Diferenta dintre o gandire pozitiva si o gandire negativa, indiferent daca fiinta umana este incarnata in mediul materiei dense sau se afla  “dincolo”( ca  entitate a lumii invizibile) se va evidentia  prin calitatea energiei-gand emise. Maturizarea spirituala , frumosul etic sau artistic, progresul spiritual propriu si general, va avea nuante tot mai luminoase, incepand de la galbenul sidefiu, la verde, albastru, violet, pana la albul auriu sau cel stralucitor.

Culorile si nuantele radiate de corpurile noastre invizibile, cat si cele ale entitatilor neîncarnate care populeaza lumile invizibile caracterizeaza in mod direct nivelul de evolutie spirituala. Toate fenomenele care se produc în spatiul Creatiei au la baza Legile Universale imuabile, si in acest caz, se aplica ceea ce fizica a evidentiat teoretic si experimental: o energie radiata este calitativ-superioara (are potente energetice mai ridicate) cu cat lungimea de unda este mai mica si, respectiv, frecventa specifica este mai mare. Astfel, de exemplu, radiatiile rosii sau infrarosii (din acea parte a spectrului cu lungimea de unda mai mare) sunt cunoscute ca forme de energie inferioara , adesea numite “forme de energie degradata”.

Propria energie-gand este direct raspunzatoare de viata si destinul nostru. Universul in care traim, in care ne desfasuram este format din gandurile noastre. Nu este greu sa intelegem ca starea sanatatii, durata fericirii si propriul destin este o consecinta a caracterului nostru... Ganditi frumos, iubiti neconditionat si nu uitati sa iertati...


"Omul seamana un gand si culege o actiune
Omul seamana o actiune si culege un obicei
El seamana un obicei si culege un caracter
Semanand un caracter el culege un destin" 
                                       Swuami Shivananda






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.