Nibiru sau povestea unei planete




Conform scrierilor de pe tablele sumeriene, cu 430.000 de ani in urma (poate chiar 450.000 de ani), nefilimii au inceput sa se confrunte cu o problema legata de planeta lor. Fenomenul atmosferic era foarte asemanator cu problema ozonului din zilele noastre. Cercetatorii lor au optat pentru o solutie similara cu cea adoptata de cercetatorii nostri acum (imprastierea de particule de praf in stratul de ozon, pentru a filtra radiatiile nocive ale Soarelui).

Orbita planetei Nibiru se afla atat de departe de Soare incat, pentru a mentine caldura planetei, s-a decis imprastierea de particule de aur in straturile superioare ale atmosferei, pentru a reflecta lumina si caldura, precum o imensa oglinda. Tot tablitele sumeriene ii descriu pe nefilimi in nave spatiale care lasau flacari in urma lor, asemanatoare rachetelor. Ce am putea deduce de aici?.. Poate ca se aflau la inceputurile erei de cucerire a spatiului! Cum probabil stiinta lor la acea vreme nu era extrem de avansata, au fost nevoiti sa astepte pana cand Nibiru s-a apropiat suficient de mult de Pamant,  pentru a putea realiza calatoria intre cele doua planete.

Si iata cum acum peste 400.000 de ani, nefilimii trimit o echipa pe Pamant , cu singurul scop de a obtine acel aur atat de necesar. Dintre cei veniti pe Pamant , doisprezece membri ar fi facut parte din elita conducatoare, 600 erau muncitori care urmau sa sape dupa aur , si aproximativ 300 ramaneau pe orbita in navele-mama .

Cand apropierea intre Nibiru si Pamant era maxima (la fiecare 3600 de ani), ei transferau aurul acasa, dupa care continuau sapaturile, in timp ce Nibiru isi parcurgea traiectoria . Conform scrierilor sumeriene, aceasta activitate ar fi durat o perioada cuprinsa intre 100.000 si 50.000 ani, dupa care a urmat rebeliunea nefilimilor (in urma cu aproape 300.000 de ani, conform calculelor facute de Z.Sitchin).


Bibliografie : Z. Sitchin - A douasprezecea planeta, editura ALDO PRESS




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.