Horoscop octombrie 2011


Rac
O problema de familie sau care are legatura cu casa va va capta atentia inca de la inceputul lunii. Foarte posibil ca acest lucru sa nu va fie strain,  cu toate ca evenimentele din aceasta luna vor capata o turnura mai grava. Racii care au de-a face cu orice forma de inchiriere, cumparare sau vanzarea unei case este bine sa se sfatuiasca cu un profesionist, deoarece pozitia lui Pluton sugereaza ca lucrul cu un intermediar va conduce spre o afacere foarte buna. Nu amestecati afacerile cu placerea sau prietenii cu finantele.
Toate deciziile care privesc familia si/sau domiciliul luate in aceasta luna, vor fi decizii pe termen lung si de care este foarte putin probabil sa va deziceti in viitor.
Aceasta luna exista posibilitatea  sa cheltuiti ceva mai multi bani ca de obicei dar din fericire, jumatatea lunii ( in jurul datei de 11 oct), vestile bune din plan financiar vor mai indulci situatia. Poate renegocierea unui contract, o marire de salariu sau chiar un nou job mai bine platit… Orice este posibil si multi Raci vor cunoaste recunoasterea si realizarea profesionala, responsabilitati mult mai mari si asumarea unei pozitii de lider.
Participarea la tot felul de evenimente sociale din aceasta luna trebuie luata in consideratie deoarece vor aduce Racilor beneficii neasteptate nu numai in plan personal dar si profesional.
De retinut pentru toti Racii de oriunde in aceasta lume, faptul ca in jurul datei de 28 octombrie au  sansa extraordinara de a obtine un succes rasunator, si ar fi intelept ( acolo unde se poate) sa amane semnarea unui contract sau oricare alt tip de document pentru aceasta zi.

Leu
Pare ca multi Lei dispun in aceasta luna de un  magnetism deosebit in captarea atentiei celor din jur cu vorbele sau scrisul lor. Este bine sa profitati de aceste influxuri astrale (mai ales cei care lucreaza in domenii ca publicitate, divertisment, educatie, diplomatie) deoarece rezultatele va vor uimi chiar si pe dumneavoastra.
Numeroase calatorii, la inceput pe distante scurte si mai tarziu spre mijlocul lunii pe distante lungi, va vor ocupa majoritatea timpului. Foarte bine favorizate vor fi si semnarea de contracte sau alt tip de documente cu persoane din alte tari.
Vestile bune nu se vor opri aici si multi Lei vor cunoaste beneficii din partea lui Jupiter, asezat acum in casa onorurilor, recompenselor si realizarilor. De la premii importante pana la banala prima, niciun Leu nu va fi ocolit. Lucrurile nu se vor opri aici si luna noiembrie, in jurul perioadei de Luna Noua (11 noiembrie) veti obtine si dovezile ca in profesia voastra ceva frumos se intampla si realizari negandite inca se vor intampla.
De retinut si data de 21 octombrie, cand Soarele si Neptun isi vor uni fortele, creand pentru Lei o zi de neuitat…

Fecioara
Sunt convinsa ca multe Fecioare au cunoscut  in ultimii doi ani o miscorare a veniturilor sau in cazurile fericite macar o stagnare a acestora, in ciuda eforturilor de a depasi aceasta situatie. Daca ati invatat cum sa faceti mult din putin, putem spune ca Saturn si-a facut inteleasa lectia, daca nu…atentie. Inca nu rasuflati usurati pentru ca Saturn mai are inca ceva de spus pana in octombrie 2012.
Daca ati invatat valoarea banilor si gestionarea lor corecta, pare ca Saturn va dori sa se convinga de acest lucru, si in preajma zilei de 11 octombrie va veti confrunta cu o cheltuiala neasteptata si urgenta. Necesitatea de a avea un fond de rezerva pentru astfel de situatii isi va dovedi necesitatea pentru toti cei carora nu le-a pasat de acest aspect . Caracterul urgent al situatiei va fi subliniat si de intalnirea Soarelui cu Saturn din 13 octombrie.
Chiar daca veti fi luati pe nepregatite, continuati cautarea de optiuni si veti reusi sa descoperiti una surprinzatoare spre sfarsitul lunii ( 26 oct).
Ideile si propunerile multor Fecioare  vor gasi teren fertil si destule persoane influente vor gasi ideile voastre demne de inceperea unui proiect financiar, generos si de-o parte si de alta (28 octombrie).



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.