Horoscop octombrie 2011


Balanta
Luna octombrie gaseste Balantele in plin proces de transformare a vietii. Cu un Uranus facandu-i opozitie lui Mercur aflat chiar in semnul vostru chiar din primele zile ale lui octombrie, nu putini dintre voi vor experimenta tensiuni in sectorul parteneriatelor si un comportament imprevizibil si usor sovaielnic din partea partenerului/ei va deveni din ce in ce mai evident. Chiar daca acest lucru nu va va ingrijora prea tare, este bine sa acordati mai multa atentie acestor semne pana nu este prea tarziu.
In functie de aspectele facute cu planetele din astrograma natala, unii nativi necasatoriti dar implicati intr-o relatie fara perspective, vor experimenta un stres emotional deosebit. Este bine sa luati taurul de coarne, deoarece in ciuda sperantelor voastre de mai bine, viitorul nu va schimba nimic si 11 octombrie pare sa fie ziua care va predispune la decizii in acest sens. Pregatiti-va pentru o astfel de experienta si ganditi rational si practic fara sa lasati ca emotiile sa va copleseasca.
Altii in schimb, vor reactiona diferit influxurilor lui Saturn, si nu putini vor fi cei care dupa o perioada de asteptare, vor sarbatori logodna sau casatoria.
In plan financiar, sfarsitul lunii pare sa aduca semne de redresare, in special la Luna Noua din 26 octombrie cand veti simti adierea norocului peste voi. Cert este ca veti aprecia din plin aceasta evolutie neasteptata.

Scorpion
Pare ca vestile va cam coplesesc incepand chiar cu inceputul lunii octombrie. S-ar putea sa auziti ca o persoana apropiata este in spital sau un alt tip de limitare provizorie si are nevoie stringenta de voi, sau dimpotriva, chiar voi insiva veti avea nevoie de un consult sau tratament medical. Indiferent de eveniment, este bine sa stiti ca aceasta luna este favorabila inceperii unor tratamente care vor da rezultate bune, destul de curand.
Profesional s-ar putea sa simtiti oarece presiuni din partea unui sef mai “carcotas”iar situatia la locul de munca poate deveni un pic prea tensionata. Termene amanate, piedici in derularea contractelor, schimbari de personal, sunt doar cateva din provocarile lunii octombrie pentru Scorpioni. Nu incercati sa rezolvati voi totul, este inutil…Nu veti reusi decat sa va deteoriorati sanatatea.
Desi suna ciudat, toate aceste tensiuni de la locul de munca se pot intoarce in favoarea voastra, datorita aspectelor facute de Marte aflat in casa X, casa faimei si onorurilor. Asigurati-va ca sunteti indispensabili superiorilor vostri si foarte curand veti simti gustul succesului. Maximizati-va sansele , mai ales ca de partea voastra aveti planeta Marte pana pe 11 noiembrie. Profitati…

Sagetator
Prietenii si prieteniile vor fi in prima jumatate a lunii, motiv de ingrijorare pentru Sagetatori, si nu putini vor fi aceia care se vor implica trup si suflet in rezolvarea problemelor acestora. Pe de alta parte, tendinta Sagetatorilor de a sari in ajutorul celorlalti ar putea fi pusa in practica printr-o munca de voluntariat sau oricare alt tip de proiect caritabil, luna octombrie fiind o perioada asezonata din plin cu astfel de oportunitati.  
Multi Sagetatori par a fi preocupati de latura financiara si se gandesc din ce  in ce mai mult sa accepte o propunere de asociere sau o alta forma de angajament financiar. Planurile de calatorie si/sau proiectele legate de urmarea unei forme de invatamant superior vor fi pe ordinea de zi si daca acestea se vor concretiza ar fi bine sa verificati toate detaliile si mai ales sa aveti si un plan de rezerva . Doar in caz ca...
Luna Noua din 26 octombrie va indemna multi Sagetatorii spre reflectie. Cum ziua voastra nu este chiar departe, aceasta perioada de meditatie va fi una profitabila, deoarece veti hotari acum ce persoane, planuri sau proiecte sunt de dorit in viata voastra si care nu. Si pentru ca vorbeam de persoane, perioada 9-14 octombrie va fi una destul de tumultoasa in plan sentimental. Si cum prietenii vor sa va ajute cumva, nu sunt excluse intalnirile aranjate de acestia. Va va amuza ideea si unii chiar vor intra in acest joc. Have fun!!!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.