Clasificarea relatiilor karmice



Dintre toate clasificarile relatiilor karmice, una din cele mai interesante, este facuta de Djuna Wojton in cartea" Vindecarea karmei".
Iata o scurta descriere  a relatiilor karmice care se pot ivi in situatia unei familii:

-Catalizatori karmici: relatii care reprezinta lectii dureroase care va silesc sa va maturizati.E ca si cum v-ati afla intr-o tabara militara de antrenament karmic,unde sunteti antrenati sa deveniti mai puternici.
-Antrenori karmici: indeosebi relatiile apropiate care va ajuta sa treceti cu bine printr-o criza  si/sau sa va afirmati calitatile
-Bulgari de zgura karmici: oameni care  ilustreaza un defect al vostru din viata precedenta si care va motiveaza sa cresteti si sa va dezvoltati intr-o directie opusa.
-Ciocniri karmice: interactiuni cu oameni avand credinte foarte diferite de voi si care va largesc viziunea asupra lumii.

………………………………………………………………………...............................


Un catalizator karmic este o relatie cu probleme,care va forteaza sa faceti mari sacrificii sau care va renaste intr-un anumit  fel.Greutatile pe care vi le aduce va obliga sa fiti puternic si va intaresc. Un tip de catalizator karmic va poate conduce din punct de vedere psihic pe un veritabil drum spre iad.In acest caz, va veti petrece o buna parte a timpului  plangand sau blestemand, in timp ce veti fi testat pentru a vedea daca veti rezista sau veti ceda. Majoritatea oamenilor care au relatii de tipul catalizator karmic trec printr-o transformare in plan psihologic. Ei trec prin noaptea neagra a sufletului pentru a trai o renastere.






Un comentariu:

  1. Relatia karmica te face un robot industrial fara inima,fara suflet o fiinta de piatra ,fara mila si numai prin iubire de Divinitate poti sa depasesti aceasta stare

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.