Horoscop 2013








Sagetator 2013


Dupa cativa ani cu rezultate nu foarte satisfacatoare pentru Sagetatori, 2013 aduce bunastare si noroc. Planetele se pun in miscare si incepand cu 15 ianuarie, statutul, imaginea si finantele vor intra intr-o spirala crescatoare. Multi nativi au putut simti inca din a doua parte a lui 2012 semne de redresare dar 2013 le va aduce cu adevarat realizarea dorintelor. Multi vor cunoaste persoane noi, sustinere unde nici nu gandeau si persoane sincere care le vor fi alaturi.
Cei necasatoriti au sanse mari sa-si intemeieze o familie ( dupa luna iunie 2013), cei singuri sa-si gaseasca un partener/a, iar cei casatoriti sa uite de problemele avute pana acum.
Partenerii noi in plan profesional si proiectele comune incepute in acest an, vor conduce Sagetatorii spre castiguri importante si de durata. Exista posibilitatea unei achizitii imobiliare in parteneriat ( in special dupa 7 noiembrie 2013), descoperirea unor noi surse de venit si sanse mari de a incepe o afacere sau slujba noua.
Intregul an 2013 va fi o recompensa celesta pentru toate greutatile indurate pana acum si cei care sunt tentati sa forteze aceasta rasplata prin tot felul de metode necurate, ar putea fi impinsi de vointa divina, spre pedepse de tot felul.
Contactele sociale si intalnirile de placere vor fi din ce in ce mai dese. Relatia cu fratii mai mari ar putea avea cateva sincope iar in plan familial ar trebui evitate divergentele si cerbicia afisata inutil.
In plan financiar, anul le va aduce castiguri importante inca de la inceput dar si o crestere a contractelor si oportunitatilor pentru toti cei ce au de-a face cu mediul de afaceri. Din februarie 2013, dupa o perioada relativ zbuciumata in plan profesional, multi Sagetatori vor trai o perioada de relaxare si crestere substantiala in acest domeniu iar din iunie 2013, multi vor dori sa-si dezvolte cariera sau afacerea si au toate sansele ca acest lucru sa se implineasca.
Boli minore ce au legatura cu urechea (9 februarie - 8 iulie 2013), vindecari surprinzatoare pentru cei ce au la activ o boala mai veche si tratamente deosebit de eficace in acest an.
Una peste alta, un an foarte bun pentru Sagetatori, cu progrese exceptionale, avansari in cariera si relatii interpersonale din ce in ce mai bune.







Un comentariu:

Un produs Blogger.