Horoscop 2013







Leu 2013

Gata cu asteptarile! 2013 vine in viata Leilor cu prieteni noi si puternici, oportunitati financiare si castiguri. Relatiile cercului apropiat va vor fi de folos si multele intamplari carora nu le-ati deslusit intelesul, se dezvaluie acum pentru voi.
Mai multa munca si angajamente, in special dupa 15 ianuarie, le asigura Leilor castiguri substantiale. Anul incepe pentru majoritatea nativilor cu un ritm innebunitor la locul de munca, responsabilitatile lor vor creste intr-un ritm pe care nu au timp sa-l inteleaga si chiar daca nu resimt in buzunare aceasta recunoastere ptofesionala, din iunie 2013 toate eforturile pe care le fac acum vor fi rasplatite mai mult decat spera.
Din 30 ianuarie vor intra in contact cu multe persoane in pozitii de conducere, se pot inscrie in diferite asociatii sau organizatii si pot obtine diferite angajamente cu ajutorul acestora.
Din iunie 2013 Lei vor observa o incetinire a ritmului de lucru si multi nu se vor mai simti la fel de activi ca inainte. Lei sa nu intre in panica. In realitate incepe pentru ei o perioada extrem de placuta si chiar daca obligatiile contractuale nu vor mai fi atat de numeroase, castigul financiar va fi mai mare, poate si datorita eforturilor facute in trecut.
Prietenii par a incepe sa roiasca iar in jurul Leilor incepand cu aceasta luna, si este de asteptat ca multi dintre acestia sa guste din prea plinul bunastarii lor. Leilor le trebuie multa precautie in administrarea finantelor personale si mai ales atentie la cheltuielile sociale.
A doua jumatate a anului aduce o crestere a veniturilor, investitii mai vechi, speculatii sau castiguri din capitaluri proprii aduc recompense substantiale Leilor si pana in noiembrie 2013 majoritatea nativilor se vor bucura de o perioada deosebita din acest punct de vedere.
Din pacate pentru multi Lei, 2013 nu va aduce relatii prea bune cu fratii si exista posibilitatea unor conflicte sau litigii avand ca obiect un bun mostenit sau anumite propietati comune. Lei trebuie sa se asigure sa nu vorbeasca cu acestia intr-o maniera dura si categorica pentru a nu avea surpriza instrainarii sau a unor rupturi definitive.
In plan sentimental, multi Lei isi vor consuma energia la locul de munca iar partenerul/a va fi uitat undeva. Nu va neglijati relatia deoarece exista riscul ca partenerul/a sa caute intelegere in alta parte ( in special perioada feb.-iunie 2013).
Din punct de vedere al sanatatii, desi 2013 pare a fi un an bun pentru Lei atentie la aparitia unor boli minore in zona gatului si la posibile accidente in zona bratelor sau a mainilor.






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.