O taina tinuta cu mari eforturi
Va
dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile
si ochii “prostimii”.
Lipsa sarii
din sange!! Interesant,dar LOGIC.Aceeasi problema cu tensiunea arteriala:
inainte 130/80 era tensiune de aviator, acum este limita superioara a
“normalului”. Sa aiba aceeasi justificare? Va dezvaluim azi o taina tinuta cu
mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii “prostimii”. Excesul
de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !
Asta da
avertisment medical! Ce înseamna exces nu ne explica însa nimeni!!!
La prima
citire, exces înseamna.prea mult, dar raportat la greutatea fiecaruia !!! Între
copilul de 20 de kilograme si adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marja de
eroare foarte mare, ca sa pronunti exces, sau sa recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de
sare pe zi. Între omul de la munte… care bea apa puternic magnetizata si
aproape pura si cel de la ses sau de la oras care primesc apa cea mai infecta,
cel de la munte va “dizolva” si elimina mult mai repede chimicalele! Nu uitati
ca nu suntem la fel, ca nu avem aceeasi grupa sanguina, ca difera si RH-ul –
purtatorul de oxigen din sange! Unii au în sânge predominant Cuprul (RH
negativ) altii, cei mai multi, au Fierul (RH pozitiv)! Nu uitati ceea ce multi
vor sa ascunda:
- orice
reactie a apei cu sarea produce… caldura!!! Iar sarea formeaza pricipalul
electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11 000 de ori viteza transferului
informational catre creier!!! Mai simplu spus, lipsa sarii din
sânge…prosteste!!! Intuitia îmi spune ca asta este scopul lor real: sa devenim
legume! La munca si înapoi acasa, la televizor.unde ni se repeta zilnic
prostiile astea: excesul de sare zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii!
Dar excesul
de alcool, tutun si medicamente? De ce nu se fac campanii la TV cu acest
subiect? De ce nu se fac campanii
contra etnobotanicelor ??? Nu este vorba de boala si moarte, mai ales în rândul
tinerilor? Ba da! Dar este vorba si de bani, de multi bani, atât de multi încât
viata copiilor si a tinerilor…nu mai conteaza!!! Este vorba de profituri imense, accize si taxe! Si în
fond este bine sa ai multe “legume” în sistem ! Pentru ca legumele îsi platesc
taxele, la zi! Amintiti-va! Ce face medicul prima data când ajungi în spital?
Îti schimba regimul alimentar: fara sare!!!! Adica taie legaturile
informationale cu creierul, ca sa poata trimite medicamentele peste tot în
corp. Amorteste creierul pentru ca
altfel, acesta, ar reactiona imediat la chimicalele administrate! Ar declansa
alergii!
Dar
zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Nu vorbim de
“clasicul” zahar alb, tos, chimizat la maxim!!! Vorbim de zaharul natural din
fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple
din mierea de albine, naturala! Glucoza participa direct la formarea acidului
dezoxiribonucleic (ADN) adica a evolutiei. Vitalitatea
dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, vin din zaharurile naturale! Si
evolutia dv. Genetica!
Grasimile
?! Sa vedem ce spun studiile! Colesterolul ajuta la formarea membranelor
celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale si în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor,
în urma transformarii de catre ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului, induse cu ajutorul
medicamentelor, duc la aparitia depresiei, comportamentului violent,
sinucidere, cresterea riscului de infarct miocardic si mai ales o slaba
functionare a sistemului imunitar. În trecut, cineva cu un regim alimentar ce
continea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg
pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta pâna
când, cei de la OMS, au hotarât sa schimbe normele! Sa le coboare la 200!
Imediat, au aparut 36 de milioane de “bolnavi”, si 4,3 de miliarde de dolari pe
an, câstig, dintr-un foc!. Între vrajeala
stiintifica a unora si intuitia lui stramoseasca, ciobanul român a ales
intuitia!… tot cu slana, pita, ceapa si palinca traieste! Nu face exces si
traieste mult si bine… cum ati vrea sa-si creasca altfel oile, sa lupte cu
frigul, cu ploile, cu lupii? Si toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un
cojoc mitos de 40 de kilograme pe umeri si bâta în mâna?
Acum,
trageti dvs concluziile.
APA.
*Ce
face apa daca e bauta inainte de a manca si imediat dupa masa!*
Un
articol foarte bun. Nu doar despre apa calda dupa mancare, dar si despre atacul
de cord. Chinezii si japonezii beau ceai
fierbinte in timpul mesei, nu apa rece. Poate e timpul sa adoptam “obiceiul lor”
la masa.
Pentru cei
carora le place sa bea apa rece, acest articol li se adreseaza direct. Este
frumos sa bei un pahar cu apa rece dupa masa, dar apa rece solidifica hrana
uleioasa pe care tocmai ai inghitit-o. Va incetini digestia. Cand aceasta
reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbita de*intestine* mai repede
decat mancarea solida.Trece in intestine si foarte rapid se transforma in
grasime si duce la "cancer".
Niciun comentariu: