Creşterea frecvenţei de vibraţie a fiinţei noastre


Primul şi cel mai important, determinant în raport cu orice alt factor este gândul nostru în ridicarea frecvenţei de vibraţie a corpurilor noastre, apoi urmează tot ceea ce spunem, facem , dar şi ambianţa în care trăim.

Cu cât avem mai multă cunoaştere cu atât scade nesiguranţa şi teama de greşeli. Teama este o mare piedică în calea dezvoltării noastre spirituale, deoarece duce la scăderea câmpurilor energetice şi de aici diverse pericole. În ridicarea frecvenţei de vibraţie accentul trebuie pus pe trezirea spirituală, ţinând cont de nişte principii simple şi arhicunoscute :

1.      Munceşte pentru tine şi cu tine însuţi în fiecare zi a vieţii tale;
2.      Nu-ţi face griji, niciodată nu eşti singur;
3.      Să nu iei numele lui Dumnezeu în deşert;
4.      Nu lăsa sentimentele de ură şi mânie să-ţi atingă vreodată fiinţa;
5.      Fii bun cu tine însuţi şi cu ceilalţi ;
6.      Să nu ai prejudecăţi, să nu critici, să nu fii crud sau indiferent în toată viaţa ta;
7.      Să fii sincer cu tine însuţi, atunci vei începe să cunoşti adevărul şi dreptatea va deveni o necesitate;
8.      Să traieşti viaţa întotdeauna cu bucurie căci ea este darul cel mai de preţ de la Dumnezeu: să nu laşi pe nimeni sa-ţi ia bucuria vieţii sau să te facă să renunţi la ea;
9.      Să te fereşti de blazare şi să fii mereu doritor de cunoaştere ;

Meditaţia şi rugăciunea sunt factori importanţi în creşterea frecvenţelor de vibraţie. Meditaţia făcută în mod regulat va cauza sau stimula o realiniere naturală a tuturor corpurilor noastre armonizându-le, iar rugăciunea fiind legătura directă dintre Dumnezeu şi om reprezintă cele mai oculte convingeri ale sufletului. De aceea o rugăciune sinceră, profundă va ajuta la ridicarea frecvenţei de vibraţie a corpurilor noastre şi accesul la Conştiinţa Universală care este izvorul oricărei inspiraţii. Aşa cum hrana este necesară corpului fizic, stiinţa şi raţiunea necesară minţii, aşa şi rugăciunea este necesară vieţii spirituale a omului.

O alta metodă de a ridica conştient frecvenţa noastră de vibraţie este tehnica de respiraţie văzută ca un mecanism de control al energiei care este o cale rapidă ce ne aduce sănătate, acordaj energetic la frecvenţele înalte. După ce am învăţat tehnica de respiraţie vom schimba ritmul respiraţiei în sensul că inspiraţia va fi făcută într-un interval de 10 s de exemplu, iar expiraţia în 7 s ; sau: inspiraţia în 15 s şi expiraţia în 9 s, s.a.m.d. şi să ajungem să practicăm acest tip de respiraţie într-o manieră regulată, uşor şi fără efort.

Stilul de viaţă de zi cu zi este de asemeni  foarte important în creşterea frecvenţei de vibraţie . La ora actuală sunt o grămadă de terapii neconvenţionale care au pus în evidenţă energia universală ( terapia chakrelor, Reiki , Tai Chi ,Qi Quong, Shiatsu , arta respiratiei, bioenergoterapia, etc.) care duc la ridicarea frecvenţei de vibraţie cu toate beneficiile ce decurg de aici înţelegând în principal ameliorări de sănătate şi chiar vindecări.      

Încă în vremuri de demult în Orient  în cercuri iniţiate, în anumite şcoli, în creşterea frecvenţei de vibraţie iniţiatul  trebuia să-şi învingă nu numai trupul şi raţiunea, ci şi corpul său astral (emoţional) fiind în stare să treacă prin încercările de Foc, Pământ, Aer şi Apă.
Pentru a realiza încercarea cu focul, dirijarea fluidelor de foc se face astfel, încât să nu provoace nici o vătămare corpului fizic. Realizarea încercării cu pământul impune folosirea forţei psihice într-un mod atât de puternic încât să poată accelera în mod vizibil încolţirea sau creşterea unei plante. Realizarea încercării prin aer înseamnă biruinţa asupra gravitaţiei pământului permiţînd zborul spre lumina. Realizarea prin apă presupune manifestarea aptitudinii de a păşi pe suprafaţa apei în siguranţă.

In cazul unor reechilibrari energetice sau purificare de programe informaţionale nedorite, un sfat : dacă simţiţi vreodată în mod real că sunteţi slăbit, obosit fără vreo explicaţie, sau în mod intuitiv simţiţi  că ceva neplăcut se întâmplă cu dvs. puteţi folosi o rugăciune personală de apărare împreună cu tehnici de vizualizare şi anume : oriunde ne-am afla, când inspirăm aerul ne gândim şi vizualizăm că inspirăm prană (energie vitală) şi lumină vindecătoare şi protectoare de la Dumnezeu, care prin expiraţie se răspândeşte în toată fiinţa noastră multidimensională înconjurându-ne cu o sferă luminoasă alb-aurie protectoare şi reflectorizantă în afară ce nu va lăsa să pătrundă până la sufletul nostru decât iubirea, lumina divină, energiile pozitive, benefice nouă. Această barieră energetică şi spirituală din jurul dvs. va întoarce înapoi emiţătorului în cazul unei agresiuni externe, ceea ce s-a trimis către dvs. conştient sau inconştient . Dacă sunteţi o persoană intuitivă şi un bun creştin puteţi prin intenţie să trimiteţi înapoi sub formă pozitivă (de reechilibrare mentală, afectivă şi spirituală a emiţătorului) tot ceea ce vi s-a trimis.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.