Horoscop mai 2010


Luna mai va incepe cu o tensionata opozitie intre Saturn si Uranus pe axa Fecioara – Pesti pentru a 4a oara in ultimele 17 luni.  Saturn , planeta regulilor stricte se va confrunta iar cu energiile revolutionare ale lui Uranus ( sustinut acum si de Jupiter)iar vechile structuri vor cunoaste alte si alte schimbari . Inceputul unei noi ere a transformarilor va debuta  de la sfarsitul lunii mai pana la jumatea lui august 2010 si va fi pe deplin instaurata in martie 2011 cand Uranus se va muta definitiv in zodia Berbecului pana in martie 2019
Un ultim conflict intre vechi si nou va avea loc in luna iulie cand ambele planete vor determina in cadrul societatii divizari si scindari concrete , combinatii de surprize si evenimente neasteptate, oameni si situatii ce se vor schimba spre cu totul alte concepte sau directii .

Berbecul va primi vizita lui Uranus din 28 mai provocand schimbari importante materiale , profesionale si sentimentale . Nu fortati cursul evenimentelor pe nici un plan . Noi propuneri de colaborare incepand cu 12 mai .

Taurul il va avea pe Mercur in niscare directa incepand din 12 mai si tot de atunci vor apare incasari neprevazute , rezultatul unor insistente mai vechi. Din 20 mai , contracte noi si mosteniri .

Gemenii vor putea beneficia de mersul direct al lui Mercur , guvernatorul zodiei lor, pentru a-si imbunatati relatiile cu prietenii si pentru a trece peste dezamagirile din lunile precedente . Schimbari de atitudine din partea partenerilor ( mai ales cei de afaceri ) cu responsabilitati din ce in ce mai multe asupra lor . Posibilitatea oficializarii unei relatii.

Racii vor deveni din 6 mai , mai secretosi  si mai incapatanati dar acum in sensul bun. Vor trebui sa fie prudenti in ceea ce spun sau fac pana vor fi siguri de pozitia lor . Pot aparea probleme de sanatate .

Leii vor reusi incepand din 6 mai sa obtina contracte avantajoase sau avansari la locul de munca . Posibile calatorii in strainatate sau intalniri cu persoane din alte tari .

Fecioarele vor beneficia de sprijin din partea unor personaje importante din 20 mai , iar sfarsitul acestei luni le-ar putea aduce incheieri de contracte avantajoase material.

Balantele ar trebui sa acorde mai multa atentie la incheierea de afaceri si la persoanele cu care vor intra in contact . Dupa 11 mai intarzieri legate de plati , cu un maxim pe 16 mai cand s-ar putea confrunta cu o pierdere de bani . Schimbari neasteptate in relatiile in care sunt implicate .

Scorpionii vor beneficia de un contract avantajos sau o slujba mai buna incepand din 11 mai .Evenimente noi si interesante in fiecare zi a acestei luni . Vor descoperi noi modalitati de a  elimina efectele unui trecut nu prea indepartat .

Sagetatorii vor descoperi in luna mai ca vor trebui sa-i asculte pe ceilalti si ca vor trebui sa-si ignore instinctele . Partenerii de afaceri vor juca un rol important in aceasta luna . Posibilitatea sa fie angrenati in procese. Sagetatorii care au pe harta natala aspecte negative s-ar putea confrunta cu interventii chirurgicale .

Capricorn – cei care nu au avut un loc de munca , au  posibilitatea sa gaseasca  acum. Inceperea de activitati noi ii  vor tine departe de familie . Tot ceea ce se va intampla in aceasta luna va produce Capricornilor schimbari destul de mari fata de ceea ce au cunoscut si obisnuit pana acum.

Varsatorii vor incepe sa se puna in miscare din 6 mai iar din 11 vor cunoaste ajutorul prietenilor . O luna mai extreme de valoroasa mai ales spre sfarsitul acesteia . Pentru multe din femeile Varsator , sfarsitul lunii mai le-ar putea aduce o cerere in casatorie .

Pestii vor pune in aceasta luna  familia inaintea vietii profesionale . Dese deplasari iar banii vor veni mai usor la acestia . O idee stralucita sau un noroc chior ii va face pe Pesti sa nu mai stea ca pe ace in privinta finantelor. De fapt , in acest an Pestii vor cunoaste schimbari de ultim moment si iesiri miraculoase din toate problemele  aparute.

Cu drag ,
       Aniram


Niciun comentariu:

Un produs Blogger.