Nivelele constiintei Christice in cea de a 4a dimensiune


Nivelele constiintei Christice in cea de a patra dimensiune sunt subdimensiunile 10, 11 si 12. Planeta are nevoie de o lunga perioada de timp pentru a evolua prin aceste stagii. Cele mai joase subdimensiuni ale dimensiunii a patra contin planul astral, acolo unde mergem in timpul somnului, nivelul unde foarte multi oameni ajung dupa ce mor, locul unde vei gasi fiinte precum zanele si spiritele copacilor. Noi suntem condusi catre subnivelul 10 al celei de a patra dimensiuni in scopul de a capata constiinta Christica. Cenusiii nu pot ajunge acolo. Ei au acces numai la nivelele joase ale celei de a patra dimensiuni si de multe ori ajung in planul nostru astral. La inceput ei au luat legatura cu noi in planul astral.

Geometria retelei de constiinta din jurul oricarei planete se schimba odata cu schimbarea planetei. Aceste schimbari sunt foarte rare. In mod normal, mici schimbari au loc odata la mii de ani. Schimbarile din reteaua de constiinta a Pamantului au loc foarte rapid in zilele noastre. Acest fapt a atras atentia fiintelor din toate partile galaxie. Este dificil pentru noi sa ne dam seama cu ce viteza ne miscam pentru ca ne aflam in interiorul sistemului. Schimbarile apar evindente pentru oricine care se afla in afara. Nu s-a mai auzit de ceva asemanator cu ceea ce se intampla aici; s-a ajuns la punctul in care ne-am transformat intr-o televiziune inrterdimensionala galactica. Din aceasta cauza cele doua subniveluri subdimensionale de deasupra noastra s-au transformat intr-un imens loc de parcare. Toti monitorizeaza evenimentele pentru ca ei stiu ca tot ceea ce ni se intampla noua ii afecteaza si pe ei. Viata de pretutindeni este afectata de aceste schimbari. Potrivit lui Thoth, evolutia noastra se aseamana cu cea a unui bebelus care care devine un adult in 15 minute. Este un eveniment unic; nu exista exemple ale unor astfel de modele evolutionare nicaieri. Pare a fi experimentul care a inregistrat cel mai mare succes.

Maestrii Inaltati nu stiu ce va urma. Thoth a vrut ca Drunvalo sa fie foarte clar in legatura cu acest subiect. La inceput, Thoth si alti Maestri Inaltati au crezut ca planeta va atinge un punct critic in ultima saptamana a lui august 1990 si in primavara anului 1990 noi ne vom fi situat pe alt nivel dimensional. Maestrii Inaltati au spus ca atunci ei se vor uni cu totii, vor parasi Pamantul in forma unei sfere de lumina si vor trece pe un alt nivel de constiinta. Acest lucru va ajuta in Inaltarea fiecarei persoane.

Asteptarile nu au fost rasplatite si in loc de ceea ce se prefigura sa aiba loc, in august 1990 Irakul a invadat Kuwaitul. Toate marile natiuni ale Pamantului au facut front comun... in pregatirile de razboi impotriva Irakului. Din aceasta cauza a intervenit o schimbare de plan pentru maestrii inaltati. Noi am creat o uniune planetara prin care toti ne-am alaturat pentru a ne impotrivi unuia singur. A fost un lucru unic in istoria Pamantului. Niciodata, in trecut, nu s-a intamplat ca intreaga planeta sa se alieze impotriva unei singure persoane. Chiar si razboaiele mondiale au fost diferite de acesta. Din cauza razboiului din Irak, Maestrii Inaltati au pus la punct un nou plan prin care numai 22 din ei s-au unit pentru a realiza un grup merkaba si a parasi Pamantul. Astfel a parasit Thoth Pamantul la data de 4 mai 1991. Acest lucru ne va mai furniza putin timp care va compensa evolutia brusca ce se prefigura a avea loc. De fiecare data cand ei au realizat acest lucru a avut loc o expansiune rapida in constiinta noastra.
Inainte ca Thoth sa paraseasca Pamantul, i-a spus lui Drunvalo ca el crede ca noi nu vom mai trece prin schimbarea brusca de poli care insoteste de obicei schimbarile in constiinta planetara. Noi vom trece mai degraba cu ochii deschisi printr-o serie de etape si o vom face intr-un mod armonios. Maestrii Inaltati sunt pe cale sa faca din aceasta evolutie a evenimentelor o schimbare controlata in nivelul constiintei.

Druvalo crede ca toate previziunile anterioare care privesc Pamantul nu mai sunt valabile. Experimentul siriusian din 1972 a schimbat totul. Nostradamus a fost foarte precis in predictiile sale pana in anul 1972 si de atunci predictiile sale au dat gres. Suzuki a prezis o schimbare de poli in 1984; era sigur ca aceasta va avea loc. Cand a sosit 1984, noi ne aflam cu totul in alt loc. Thoth crede ca noi urmam sa trecem printr-un experiment unic. Inainte de sfarsitul secolului fiecare persoana ramasa pe planeta se va inalta catre urmatorul nivel dimensional.

Vor fi oameni care vor muri pe tot Pamantul si toti cei care vor muri vor trece in constiinta Christica prin renastere. Aceasta schimbare in evolutia constiintei va avea loc ca si cum am fi mai evoluati cu un milion de ani. Multe aspecte mai inalte ale vietii vin pe Pamant, prin nastere sau ca walk-ins pentru a experimenta aceasta transformare neobisnuita. Se pare ca noi ne-am descurcat foarte bine si in curand noi ne vom regasi mai chiar mai departe de cea mai inalta subdimensiune a dimensiunii a patra. La un anumit moment, cel mai precis in anul 2012, noi vom trece de octavele universale, ceea ce reprezinta un eveniment maret in istoria universului. Unde vom ajunge, nimeni nu stie.

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.