Atacul psihic si semnele lui – Invatati sa va aparati


Atacurile psi sunt agresiuni la baza carora se afla  folosirea unor forte ale lumii nevazute. Exista o  paleta intreaga de atacuri psihice  iar metodele de contracarare valabile intr-un caz nu sunt de cele mai multe ori ... valabile  si in alte cazuri.
Difera de la AGRESOR la agresor si de la AGRESIUNE la agresiune.

Cel mai comun tip de atac este cel pornit din mintea ignoranta si uneori rauvoitoare a semenilor nostri;nu intotdeauna acest tip de atac este intentionat, el poate fi un ''accident''.Persoana de la care se rasfrange catre noi agresiunea nu este neaparat ,initiatoarea atacului; ea poate fi tot o victima ,motiv pentru care nu este indicat sa se raspunda ofensiv unui atac  psi , coborandu-ne astfel la nivelul energetic al agresorului.

Putem fi atacati  de forte din lumea de dincolo si de cele mai multe ori ele paralizeaza vointa ,unii dintre noi mai sensibili resimt aceasta captivitate  si incearca prin toate fortele lor sa se opuna...dar altii  ...sunt victimele acestor agresiuni ( de cele mai multe ori functionand ca un releu) si vor suferi ani in sir fara sa gaseasca vreo explicatie.

Indiferent de forma atacului,daca forta lui este mare , primele semne evidente  asupra victimei sunt visele caracterizate prin senzatia de greutate (resimtirea unei apasari in zona pieptului care impiedica respiratia). De cele mai multe ori ,acest gen de atac este local ,se produce de la mica distanta si este rezultatul unei concentrari energetice  la locul unde se gaseste victima.Senzatia de greutate este simtomul unei prezente straine ,formate din ceea ce  initiatii numesc  ''SUBSTANTA ETERICA'' sau ''ECOPLASMA''

Al doilea gen de semne ale unui atac psihic  se refera la prezenta unui sentiment de teama .Influenta oculta  arunca o umbra asupra constiintei victimei , pe masura ce atacul se intensifica sentimentul de teama devine angoasa sau de-a dreptul groaza.(starea fizica a celui agresat se inrautateste continu,slabiri nejustificate...etc) In acest caz este vorba despre  un atac deosebit de puternic sau de o totala lipsa de aparare .Daca agresiunea este puternica si bine focalizata apar si urme pe corpul fizic(zgarieturi,vanatai,figuri geometrice simetrice...etc) .Orice semn pe corpul astral se rasfrange asupra corpului fizic

Mirosurile  neplacute sunt alta categorie de semne ale unui atac.Ele apar si dispar repede atat in medii inchise cat si in aer liber si pot fi resimtite de oricine .....indiferent de sensibilitate. De regula provin de la ritualuri magice,incantatii...etc

Un alt semn deosebit de clar sunt darele de substanta lipicioasa care provin de la prezenta ectoplasmei.Ei ....da...in acest caz a fost aproape!

Urme de pasi care pornesc de nicaieri si duc nicaieri  ca si cum cineva ar fi mers doar cativa metri si s-ar fi volatizat pe loc sunt alte semne care apar frecvent. In fata acestora caii se opresc brusc si nu mai vor sa inainteze iar oamenii se simt in pericol.

Un semn mai aparte este asa  numitul "clopot astral",cand se aude un sunet  care poate avea tonalitati diferite de la bataie in usa pana la clinchet sau soapte..Acest semn anunta intotdeauna prezenta unei entitati energetice din lumea de dincolo, entitate care nu are inca puterea de a se manifesta pe deplin sau noi nu suntem pregatiti..Nu intotdeauna acest semn este legat de un atac psihic  ci doar cand sunt si alte semne. Poate fi doar o vizita din partea unei entitati care se afla dincolo si doreste sa se apropie de lumea noastra  materiala.

Semnele mai rar intalnite sunt cele de tip poltergeist,cand obiectele se misca  fara explicatie fizica,apar zgomote in pereti,flacari izbucnite din senin...etc ,care in functie de atitudinea entitatii dovedesc daca este sau nu o forma de  atac .

Daca doriti sa invatati cum sa va aparati gasiti o serie de metode in'' Atacul psihic'' de Don Hewitt ,dar ..IN NOI SUNT TOATE RASPUNSURILE
Exista mecanisme  de auto-aparare de care nici nu suntem constienti si care fac ca atacul  sa nu ne mai poata afecta .IN NOI SUNT TOATE PUTERILE. ! Chiar daca sunt in stare latenta ...la un simplu clik ....vor  deveni o FORTA !  Invatati sa va aparati.
''Pilotul nostru automat'' (SupraEu-l) este intotdeauna la datorie si va este cel mai bun prieten.Invatati sa va ascultati "vocea interioara-intuitia" si aveti incredere in el.

Daca sunteti crestini puteti spune: ''Puterea lui Iisus se afla in mine fiindca Lui ii slujesc ,cu tot sufletul si cu toata puterea mea  si nici un rau nu poate invinge Cuvantul Sau !'' iar daca nu ...puteti invoca ajutorul  cui considerati...dar si intr-un caz si in altul ...trebuie sa va concentrati fortele si  sa-i comandati : Sa plece! . Iar daca nu aveti solutie ( ca o stratagema)  simulati ca sunteti invinsi ! Poate vi se pare incredibil dar nu fac deosebirea! Un alt remediu...otetul...este un miros pe care nu-l suporta ! Si nu uitati.....Cu arma lor nu-i puteti invinge !Puteti doar sa va lasati prinsi in paienjenisul lor de vibratii joase ! Pana si ei isi respecta adversarul !

Un comentariu:

Un produs Blogger.