Horoscopul Lunii Noi - februarie 2011



Berbec
Pregati-va sa intalniti noi prieteni, si cu norocul dat de Jupiter aflat in zodia voastra, veti gasi , cu mare usurinta, drumul catre apartenta la un grup sau o cauza. Toti stim ca voi, simpaticii Berbeci sunteti niste vorbareti, dar februarie va va gasi vorbind despre orice si cu oricine. Chiar daca invitatia la un eveniment social ( spectacol, conferinta, etc.) nu va fi exact ceea ce va veti dori, nici sa va treca prin cap sa refuzati. Aceasta paricipare se va dovedi extrem de importanta pentru viitor.

Taur
Chiar daca ati avut senzatia ca in aceste luni de iarna  viata voastra profesionala a stagnat, asteptati-va la un nou inceput din luna februarie. Veti beneficia de recunoastere la locul de munca sau veti incepe o noua afacere, iar acest lucru  depinde doar de cat de bine v-ati pregatit pana acum. Acordati mai multa atentie felului in care va prezentati in fata persoanelor cu autoritate!

Gemeni   
Nu doar ca mintea voastra, a Gemenilor, este extrem de efervescenta si perspicace, dar veti adopta si anumite filozofii originale care va vor indemna catre studii mai aprofundate sau/si calatorii . Daca in acest moment nu sunteti deja aflati intr-o calatorie in afara tarii, va veti trezi curand ca veti planifica una.

Rac
Daca ati fost ingrijorati de securitatea materiala sau/si investitiile imobiliare detinute, acum puteti profita de o perioada benefica voua pentru a face orice fel de modificari in aceste domenii. Veti avea norocul sa intalniti persoanele potrivite pentru finantarea sau sponsorizarea proiectelor voastre. In plus, o intalnire extrem de incitanta pe plan afectiv va va transforma intr-un fel pe care acum nici nu-l ganditi.

Leu
In aceasta luna, voi, Leii, generosii zodiacului, veti primi la randul vostru un cadou extrem de placut din partea Lunii Noi. Relatiile personale va vor aduce surprize placute si veti experimenta o stare de bine doar gandindu-va la cei apropiati.  Incepand cu  relatiile sentimentale pana la cele de afaceri, veti simti caldura si afectiunea tuturor celor cu care veti intra in contact.

Fecioara
Profitati de aceasta oportunitate care vi se ofera acum pentru imbunatatirea starii voastre de sanatate sau a mediului in care lucrati. Daca va doriti un nou inceput in aceste domenii, acum este momentul! Dietele sau tratamentele noi incepute in aceasta perioada  vor  da rezultate  surprinzatoare.

- va urma -




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.