Previziuni feng shui 2011 (2)



Iepurele în astrologia chineză mai este şi “floarea de piersic” sau “floarea dragostei”. Prin urmare, va fi un an cu mai multe scandaluri sexuale şi aventuri amoroase. Un astfel de an mai este bun şi pentru industria spectacolului pentru că “floarea dragostei” mai înseamnă şi atracţia faţă de sexul opus. De asemenea metalul yin reprezintă trigrama “Lacul”, care simbolizează gura. Trigrama “Lacul” în timpul “Erei lui 7″ (1984-2004) a adus progres semnificativ în tehnologia informatică, internet şi comunicaţii, cât şi prosperitate în profesia de prezicător şi în Feng Shui. Prin urmare ne putem aştepta la progrese şi în aceste domenii în 2011. Sa nu uitam insa de efectul negativ al “gurii”- bârfa şi scandalurile. În special în Feng Shui steaua zburătoare 7 se află în centru în 2011 şi această stea 7 este o energie de natura scandalurilor şi a bârfelor.

Deasemenea , ne putem aştepta ca în 2011 metalul ce atacă lemnul se va manifesta sub forma accidentelor ce vor genera şi mai multe distrugeri ale mediului. Dezastre naturale ca incendierea pădurilor vor genera daune atmosferei.

Metalul mai este simbolul organului respiraţiei şi al plămânilor. Conflictul dintre lemn şi metal indică agravarea calităţii aerului şi mai multe afecţiuni legate de organul respirator. Anul Tigrului 2010 a adus deja daune grave mediului prin incidente de genul norului de cenuşă din erupţiile vulcanice şi dezastrul din Golful Mexic din aprilie 2010. Astfel de dezastre de mediu au fost generate de atacul metalului asupra lemnului şi este de aşteptat ca accidente similare cu efecte asupra mediului să apară şi în 2011, din cauza aceleiaşi configuraţii. Lunile iulie, septembrie şi octombrie sunt luni cu risc foarte mare pe aceste domenii.  

Cei născuţi în anul Cocoşului trebuie să fie foarte precauţi în anul 2011. Fiind vorba despre ciocnirea dintre metal şi lemn, pericolul poate fi asociat cu maşini, maşinării, înjunghiere. Acestia trebuie să fie foarte precauţi când călătoresc sau când sunt la volan si li se recomandă să poarte un pandantiv cu un Câine, care va atrage Iepurele, pentru a minimaliza influenţa negativă a ciocnirii.

Persoanele născute în anul Iepurelui vor experimenta un an mai turbulent, cu multe deplasări, călătorii şi schimbări. Este recomandat să realizaţi astfel de schimbări, cum ar fi a locuinţei sau a biroului. Este bine ca acestia să reducă activităţile ce implică sporturile de viteză, cum ar fi schiatul, cursele de maşini, etc.

Din punct de vedere al sanatatii, anul Iepurelui de Metal poate aduce probleme ale organelor respiratorii, ale gâtului, dureri de spate şau boli de mişcare cum ar fi Parkinson sau probleme ale oaselor. Lemnul mai simbolizează şi ficatul iar penalizarea dintre iepure şi şobolan poate genera afecţiuni ale ficatului. De asemenea în anul 2011 lipseşte elementul foc, ceea ce va provoca boli de stomac, inimă şi ale circulaţiei sângelui. Acest gen de probleme de sănătate vor veni în centrul atenţiei în anul Iepurelui 2011. Este important să consumăm coenzima Q10 şi antioxidanţi ca măsură de prevenire.

În general, anul Iepurelui de metal, cu metal deasupra şi lemn dedesubt, este simbolul unei figuri calme dar tensionate în interior. El va aduce conflicte şi dizarmonii şi s-ar putea să nu fie un an paşnic, cu ciocniri şi dezacorduri internaţionale. Metalul yin este o armă distrugătoare şi necesită răbdare şi reţinere pentru a preveni războaiele şi conflictele. În particular metalul yin arată o mască paşnică, dar este un pumnal deghizat, deci există o ameninţare ascunsă şi pericolul de asasinate şi atacuri teroriste. Ar trebui să fim în alertă în legătură cu atacurile surpriză şi agenda secretă atunci când se încheie înţelegeri pentru rezolvarea problemelor mondiale. Imaginea este mereu cea a unui pumnal ascuns sub haină, şi există o atmosferă de neîncredere şi pericol de a fi înjunghiat pe la spate.

Despre persoanele născute în anul Iepurelui se spune că „ofensează Marele Duce” şi se recomandă ca şi ele să poarte pandantiv cu Câinele. Persoanele născute în anul sau ziua Şobolanului au o relaţie de penalizare cu Iepurele. În special persoanele născute în ziua Şobolanului pot experimenta complicaţii şi dizarmonii în domeniul relaţiilor.

Pentru persoanele născute în anul Tigrului, al Calului, al Câinelui şi al Şobolanului, Iepurele va aduce „Floarea Dragostei”, deci putem anticipa un an mai sociabil cu numeroase şanse de a dezvolta o prietenie cu sexul opus. Persoanele născute în anul Şarpelui sau al Cocoşului vor fi în anul „Calului care călătoreşte” şi anul Iepurelui va declanşa deplasări şi mişcări.

Persoanele născute în zile sau ani de apă – ani care se termină în 2 sau 3, cum ar fi 1952, 1953, 1962, 1963, 1972, 1973, 1982, 1983 etc, vor întâlni un Nobil în anul Iepurelui, adică vor întâlni persoane care le aduc susţinere şi ajutor. Totuşi, cel mai periculos şi mai grav aspect al Iepurelui este ciocnirea sa cu Cocoşul şi penalizarea cu Şobolanul, care vor declanşa turbulenţe, schimbări, conflicte, accidente şi răni, iar penalizarea va genera griji, ură, dizarmonie sau boli ascunse. Penalizarea înseamnă pericol ascuns şi poate aduce tulburări şi probleme de sănătate. Este bine ca persoanele ce prezintă aceste aspecte să poarte un pandantiv cu un Câine pentru a minimaliza efectele sale negative. Există numeroase exemple în care astfel de ciocniri sau penalizări au generat probleme de sănătate complicate, nenorociri sau accidente ori desfacerea căsătoriilor.




Raymond Loo










Niciun comentariu:

Un produs Blogger.