Horoscop mai 2011 (2)




Rac
Cu cinci planete trecand peste cel mai inalt punct al hartii , Racii vor starni un interes puternic in jurul lor prin ceea ce fac si gandesc. Fie ca este  vorba de un interviu, o auditie, prezentare sau discurs public, un viitor angajator sau un oficial va fi extrem de interesat de atitudinea, comportamentul sau experienta unui Rac.
Fiti increzator fara a fi arogant, deschis si extrem de flexibil, iar din 16 mai se va deschide pentru voi o noua lume. Cunostinte noi ce va vor deveni prieteni, interese si ambitii noi, toate acestea se vor dovedi foarte benefice in  urmatoarele 12 luni .  

Leu
In ultimele 12 luni, Leii au avut un marcaj deosebit pe casa calatoriilor si educatiei. Mai rar un Leu care sa nu fi facut macar un drum lung, sa se inscrie la o scoala sau curs nou. Multi si-au schimbat perceptia si modul de a gandi… Toate acestea au pregatit Leii pentru perioada ce va veni… O perioada care va pune accentul pe cariera si profesia voastra. Multe schimbari in acest domeniu, poate unele complet neasteptate dar benefice pe termen lung.

Fecioara
Marcajul puternic pe casa banilor altora pana pe 16 mai, ar trebui sa faca Fecioarele sa profite pentru a cere : refinantari, revizuirea conditiilor de acordare a creditelor sau asigurarilor, deconturi sau plasamente . Pe Fecioare le mai desparte doar o luna pana cand Jupiter va schimba semnul zodiacal si va intra in casa calatoriilor lungi , a ambitiilor si a strainatatii, a spiritualitatii si aptitudinilor.  Prioritatile va vor fi complet schimbate, evenimente si oportunitati neasteptate  va vor schimba convingerile si sistemul de valori , iar pe termen lung  veti descoperi ca acest drum inceput in 2011 v-a marcat intr-un mod decisiv viata.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.