Horoscop mai 2011 - aspecte generale




Aceste previziuni sunt facute folosind plasamentul sideral al planetelor utilizat in astrologia vedica, diferit de astrologia vestica care utilizeaza zodiacal tropical. Aspectele vor fi aceleaÅŸi în ambele sisteme, doar semnele ÅŸi gradele  diferind cu 23-24 grade.


Luna mai este cu siguranta un punct de cotitura astrologic. Intr-un sfarsit , Marte incepe sa se desparta de Soare , nemaifiindu-i companion in acelasi semn zodiacal ( lucru care s-a  intamplat in ultimele 4 luni) si care a provocat atatea demonstratii si revolte sociale împotriva multor guverne din întreaga lume.  

Va creste gradul de constientizare si constiinta, ignorate poate prea mult in ultima perioada din cauza vibratiilor de profunda teama… Teama indusa de aceasta perioada economica instabila.  Frica care a blocat creativitatea , progresul si dezvoltarea . Ne aflam in fata unor noi inceputuri, unei noi energii , iar echilibrarea acestor vibratii noi se va desavarsi  abia spre sfarsitul anului ( noiembrie 2011).  

Se va pune accent pe bani si finante, putere si reguli , mult mai mult ca pana acum. In urmatoarele 18 luni, va trebui sa dam dovada de multa rabdare, cumpatare si perseverenta pentru a parcurge acest drum. Vom asista la schimbari economice pe plan mondial, la distrugerea tiparelor si modelelor stiute pentru implementarea altora noi. La nivel global, acest lucru va cauza numeroase schimbari , schimbari care nu se vor face intotdeauna usor si lin, chiar dimpotriva.  

Revenind la previziunile acestei luni, as putea spune ca ne asteapta si vesti bune . Mai multa energie pozitiva, sperante si optimism ne vor fi trimise de catre Jupiter prin conjunctiile facute cu Venus (10.05) si Mercur (11.05). Aceste zile vor fi zile extreme de benefice pentru castiguri, profituri si dezvoltare comerciala, intalniri sociale, romantism. Dragostea va pluti in aer si nu putini vor fi cei care vor simti fiorul dulce-amarui al iubirii.

Din 15 mai, conjunctia Venus/Mercur va indemna spre calatorie, numeroasele oferte tentante si bine organizate vor aduce un plus industriei turismului , care va cunoaste dupa o perioada destul de mare, cuvantul prosperitate. Noi surse de energie si combustibil vor fi in centrul atentiei, cu multe idei  si evolutii spectaculoase in acest domeniu. Se vor face pasi mari in domeniul cercetarii si descoperirilor  medicale.

20 mai ar trebui subliniat in orice calendar, deoarece va marca ziua inceperii transmiterii catre Pamant a unui flux de energie spirituala extrem de puternic. Aceasta forta va inspira umanitatea in cautarea si gasirea sensului profund al vietii. Se vor activa resursele  profunde ale Sinelui si vom descoperi in noi o putere de transformare nebanuita.

Cuadratura Soarelui cu Neptun din 22 mai ne va vorbi de inselaciune, iluzii si minciuni provocate sau orchestrate de conducatori , lideri sau persoane cu rang inalt. Aceasta cuadratura a lui  Neptun care reprezinta petrolul , va marca o perioada de inselare a lumii intregi prin fortarea cresterii pretului din acest domeniu , cu scopul ascuns nu de imbogatire a catorva persoane, ci de control si manipulare a mase largi de oameni.

Jocul planetelor lunii mai va fi unul surprinzator , neasteptat si extrem de activ. Cu cat ne adancim in padurea ultimelor zile din luna mai si ne indreptam spre luna iunie, multe evenimente aflate in expectativa se vor manifesta dintr-odata si cu putere. Se va   intensifica activitatea  vulcanica , miscarile placilor tectonice , curentilor de aer si apa,  dincolo de explicatiile rationale a oamenilor de stiinta .

- va urma -




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.