Influenta lui Venus in Leu( 28 iulie – 21 august)Din 28 iulie Venus va parasi semnul bland al Racului si va intra in aventurosul si teatralul Leu. Extrem de atenta si grijulie, protectoare si sociabila in semnul Racului, Venus se va transforma in semnul Leului , intr-o amazoana neinfricata si seducatoare, dornica de iubire dar si de complimente.

In functie de casa in care va intra din astrograma personala a fiecaruia, Venus va aduce pentru toti un plus de incredere, creativitate, generozitate si sanse multiple de socializare. Acolo unde va face aspecte tensionate, Venus ne va aduce preocupari, incapatanare, enervari sau decizii pripite.

Indiferent de semnul in care aveti Soarele, Venus in Leu va aduce pentru noi toti un sentiment de bine , de vacanta , petrecere si distractii. Faceti-va timp pentru a iesi cu prietenii si/sau a va satisface micile placeri. Rasfatati-va cat timp va sta Venus in Leu ( 28 iulie – 21 august) si incarcati-va bateriile pentru o toamna care ar putea fi pentru multi, o toamna iesita din comun.
Niciun comentariu:

Un produs Blogger.