Luna karmicaPoziţia Lunii în semnele zodiacale indică cu ce gen de impregnări subconştiente vine un suflet  din vieţile sale anterioare iar planeta ce precede Luna creionează unele aspecte din aceste vieţi trecute. (aspecte legate de comportamentul si fiinţele pe care acest suflet le-a întâlnit)

Soarele precede Luna - în ultimele existenţe anterioare, nativul a întâlnit mai ales persoane de origine nobilă, aristocrată, trăind în înalta societate (eventual la o curte regală sau imperială); a avut un comportament rafinat, impregnat de sensibilitate artistică, de strălucire.

Mercur precede Luna - în ultimele vieţi anterioare, nativul a trăit într-un mediu intelectual (scriitori, profesori, ziarişti, etc.) şi a comunicat în mod amplu (cultivând apropierea de anturaj, comunicarea, setea de informaţie, ca şi o anumită instabilitate sau nervozitate); sufletul vine cu o mare curiozitate din alte vieţi, cu putere de adaptare, inteligenţă şi mobilitate (fizică, mentală).

Venus precede Luna - acest suflet a trăit, în alte existenţe, într-un mediu artistic, profund impregnat de frumuseţe, rafinament, toleranţă, sociabilitate; a cultivat compania pictorilor, muzicienilor, poeţilor, actorilor, dansatorilor (sau, uneori, a prostituatelor sau curtezanelor); nativul a putut fi căsătorit, a deprins gustul banilor şi are o anumită armonie interioară, ca şi o nevoie de frumos.

Marte precede Luna - acest nativ vine din existenţe în care a fost un luptător, a putut trăi într-un mediu militar (război, lupte, confruntări, cazarme); această fiinţă este plină de dinamism, combativitate şi voinţă.

Jupiter precede Luna - în ultimele vieţi anterioare, acest nativ a trăit într-un mediu elevat, spiritual, întâlnind filozofi, oameni religioşi, mistici, ocultişti; a putut trăi într-un mediu universitar, religios sau a putut călători în multe ţări (aventurier).

Saturn precede Luna - acest nativ a trăit, în alte existenţe, fie într-o elită a liderilor, politicienilor, în vârful piramidei sociale, fie şi-a petrecut vieţile anterioare într-un mediu ascetic, căutând să atingă înţelepciunea, detaşarea, pacea lăuntrică (precum yoghinul într-o peşteră din Himalaya, înţeleptul de pe munte sau călugărul în chilia sa).

Uranus precede Luna - acest nativ a trăit, în alte existenţe în cadrul unei frăţii, a unui grup important de prieteni, a unei organizaţii subversive sau revoluţionare; s-a ocupat de tot ceea ce era nou, original, modern, având o mare inventivitate.

Neptun precede Luna - în ultimele existenţe , nativul a putut trăi în locuri izolate, întâlnind mai ales fiinţe cu preocupări mistice, oculte, esoterice, cu puternice înclinaţii devoţionale.

Pluton precede Luna - în ultimele vieţi anterioare, nativul s-a aflat alături de alchimişti, esoterişti, magicieni, ocultişti, trăind într-o societate sau o organizaţie secretă; a putut trece prin transformări profunde, dramatice..Niciun comentariu:

Un produs Blogger.