Horoscop octombrie 2011



Capricorn
Chiar din primele zile ale lui octombrie, Capricornii isi vor da seama ca in plan profesional ii asteapta tot felul de provocari. Multi vor recurge la o forma de autopublicitate pentru a incerca sa convinga diversi competitori ca ei sunt cei mai buni si ca oferta lor este cea mai cea…Aceasta tendinta se va intinde pe mai multe saptamani ( chiar luni) asa ca inarmati-va cu rabdare daca doriti rezultate bune. Atentie la ziua de 13 octombrie cand anumite nereguli sau dezavantaje ale proiectului vostru pot iesi la suprafata.
Cheltuielile par sa va depaseasca in aceasta luna desi o oarecare echilibrare a lor se intrevede pentru mijlocul lunii noiembrie. Cei care vor sa semneze un contract de inchiriere, vanzare sau cumparare a unui imobil, perioada 26-30 octombrie le este foarte favorabila.
Capricornii singuri pot intalni o noua dragoste (26-28 octombrie). Cei implicati deja intr-o relatie, vor trai momente pasionale, asa cum nu au mai avut demult. Numeroase intalniri si evenimente sociale.  

Varsator
Pentru toti cei care au de sustinut un examen de competenta pentru obtinerea sau pastrarea unui loc de munca, un examen pentru obtinerea unei diplome sau orice alt tip de examen, este bine sa stie ca se vor confrunta cu destule provocari in acest domeniu. Puteti insa, sa indulciti cumva aceasta situatie pregatindu-va chiar mai mult decat ar trebui in conditii normale. O usoara tendinta de a nu va putea concentra ar putea sa va impiedice pentru o perioada scurta astfel incat veti munci mai mult ca de obicei, mai ales cei care au un nume de aparat.
Un drum neasteptat in preajma zilei de 11 octombrie , va fi un motiv de buna dispozitie si bucurie. Fie ca mergeti la culesul viei sau a oricarui fel de fruct, excursia va fi cu siguranta memorabila.  Sunt posibile schimbari de program si amanari ale datelor de plecare si sosire.
Sfarsitul lunii poate aduce pentru multi Varsatori beneficii profesionale si nu este exclus ca aceasta perioada sa va schimbe rutina profesionala printr-o decizie care are legatura cu activitatea pe care o desfasurati.
Discutii si abordari diferite in privinta unei decizii care il implica pe unul dintre parinti (28 oct).

Pesti
Multi Pesti vor fi incantati ca s-a terminat luna septembrie poate si datorita tensiunilor financiare sau dezamagirii provocate de cineva in care au crezut. In aceasta luna, chiar daca banii nu sunt un cuvant care sa-i defineasca pe nativii acesei zodii, veti uimi nulte persoane cu capacitatea voastra de a va gestiona resursele si mai ales cu deciziile financiare luate.
Pare a fi urgent sa gasiti o modalitate de a plati o datorie sau sa rezolvati un litigiu financiar si chiar daca pana acum rezultatele nu au fost la nivelul asteptarilor, Soarele, Venus, Mercur si Saturn sar acum in ajutorul vostru. Puteti obtine o reesalonare, o renegociere sau macar disponibilitatea de a initia o noua discutie pe aceasta tema. Evident ca Luna Plina din 11 octombrie pare sa acutizeze aceste probleme, dar nu disperati deoarece sfarsitul lunii vine cu vesti bune.O stare de bine si usurare sufleteasca va va cuprinde si dorinta de a impartasi aceasta bucurie printr-o calatorie initiatica va fi foarte stringenta. Deci…drum bun si bucurati-va de aceste momente atat de rare ...
Cred ca cele mai bune zile ale acestui an vor veni de acum incolo si data de 28 octombrie este Inceputul pentru multi dintre voi. O suma frumusica venita in urma  talentului vostru in scris, vorbit, PR, marketing, vanzari sau alta forma de comunicare este o rasplata frumoasa pentru Pesti si sfarsitul lunii va va recompensa pentru toate momentele neplacute din acest an. Un prieten sau implicarea voastra intr-un  proiect media se va dovedi curand un MARE NOROC ( Succes Flipi! Acum ai si stelele de partea ta!)




2 comentarii:

  1. azi am ajuns pe la 2:33 la birou din cauze gospodăresc-administrative.
    ştiu că ttrebuie să aştept câteva zile până publici episodul peşti care mă vizează şi pe mine. şi mai ştiu că stelele sunt acolo ca să vegheze, ca să aşeze vibtraţiile corect. dar asta nu mă împiedică să pot da putere acestui vis şi îţi mulţumesc pentru împărtăşanie!

    vorba cântecului: ceea ce vă dorim şi dvs 898989!!! :))

    limba stelelor îţi vorbeşte în arii minunate! ascult-o şi în continuare, îţi va arăta calea inimii mereu, e lumina stelelor culoarea de îngeri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ma simt un pic rusinata ca fac oameni dragi sa astepte postarile mele interpretabile si subiective... scuza mea este doar lipsa de timp.
    Valtoarea din sufletul tau incepe sa se domoleasca si pacea ravnita de noi toti isi gaseste acum camin in inima ta. Si nu sunt doar vorbe! :)
    te imbratisez

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.