Atacul energetic

Fiecare dintre noi ne-am confruntat constient sau inconstient cu un atac energetic. Nu v-ati trezit niciodata noaptea din somn cu senzatia de panica, cu inima batand nebuneste, cu o senzatia ca ceva inexplicabil umeaza sa se intample?? Sau ziua cu stari inexplicabile de teama , lesin.... ??!

Se spune ca energia urmeaza gandul. Atacul energetic este gandul unei persoane indreptat spre tine cu o putere negativa devastatoare. Gandul este una dintre cele mai mari forte din univers, el este la originea comportamentului nostru si conditioneaza modul nostru de a actiona. Gandul tau, bun sau rau , creaza un glob/ unda de energie la nivel cosmic care intr-o zi sau alta va cobori asupra materiei. Propagarea acestei unde luminoase sau intunecate va fi mai mult sau mai putin rapida, in functie de obstacolele pe care le va intalni in drumul ei. Rezultatul materializarii va depinde si de vibratiile persoanei si de drumul parcurs. Asupra persoanelor receptive, sensibile, efectul este instantaneu. Cand intervine si puterea vointei materializarea gandurilor se accelereaza.

Ca un gand sa se materializeze mai repede trebuie sa intervina puterea vointei, (cu atat mai mult cu cat este ghidata de sentimente si logica ), concentrarea, vizualizarea, chiar daca in acel moment nu realizam cat de de multi factori intra in joc. M-am intrebat mereu de ce nu se materializeaza si gandurile pozitive? De ce cand gandesc pozitiv cu privire la o situatie sau la o persoana, nu se intampla intocmai? Poate pentru ca atunci cand suntem suparati pe cineva, sentimentul e mult mai intens, in schimb, cand gandim pozitiv, suntem mai relaxati.....Puterea vointei este factorul determinant!

Pentru a te apara de atacul energetic dezvolta-ti Lumina si Forta interioara pentru ca o persoana cu Lumina si Forta interioara nu va fi dezorientata usor, si nici atat de usor atacata. Cand suntem atacati principiul cel mai simplu de adoptat este incrucisarea picioarelor si a bratelor. Sau daca suntem asezati, picioarele se incruciseaza la nivelul gleznelor, si mainile puse pe genunghi , cu degetele unite astfel : degetele mari si aratatoarele sa formeze un O sau inima , varful indreptat spre interlocutor. In autobuz sau tramvai, la coada.. cand suntem atinsi cu mana pe spate de catre o alta persoana simtim o repulsie imediata , senzatie de voma, nervi situati ca un ghem in stomac. Cand ajungem acasa un dus echilibreza energiile. Protectia mai poate fi asigurata de o cruciulita , un talisman.

De retinut si faptul ca nimeni nu ne poate face niciun rau, daca noi nu suntem intr-o masura ( cat de mica) conectati cu persoana care ne ataca energetic. Daca noi trebuie sa invatam prin acest rau facut noua de o persoana care este cumva in conexie cu noi ( sau a fost odata) atunci Universul permite acest lucru! Si aici intervine Legea Karmei…


P.S. Nu orice indispozitie, ameteala, durere de cap inseamna atac energetic.  In fond, pot exista o gramada de explicatii medicale pentru starile proaste: variatia tensiunii, probleme cu nivelul calciului, glicemiei, etc, etc.

2 comentarii:

  1. Mult timp în urmă am citit un articol interesant pe această temă. Sunt de părere că atacurile energetice într-adevăr au loc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atacurile energetice, asa cum le descrieti dvs., nu sunt nimic mistic sau parapsihologic. Explicatia este simpla: raspunsurile noastre psiho-somatice fata de stimulii din mediu sunt unele constiente, altele inconstiente. Creierul nostru are capacitatea de a percepe si de a raspunde involuntar, inconstient, la o serie de astfel de stimuli. Emotiile noastre sunt astfel de raspunsuri, declansate involuntar, dupa o perioada refractara, raspunsul comportamental consecutiv poate fi gestionat. Dar nu e vorba de un atac, ci e pur si simplu vorba de o realitate psihologica si nu e vorba de Lumina si Forta (concepte pe care, de altfel nu le definiti exact desi le utilizati). Citim mesajele celuilalt, unele constient altele inconstient, prin evaluari cognitive automate, si astfel unele decizii sunt conditionate de elemente pe care nu le constientizam imediat. E trist ca o serie de aspecte ce tin de psihologia umana nu sunt bine intelese si sunt eronat interpretate ca atacuri energetice sau alte sintagme nedefinite in mod concret. In loc sa cadem prada unui misticism ieftin, cred ca ar fi mult mai util sa aprofundam aspectele stiintifice ce tin de functionarea neuropsihologica si psihosomatica.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.