01.01.11 – Portalul magic al inceputului de an



Cu Soarele asezat strategic langa Pallas Athena ( asteroid asociat cu intelepciunea si intuitia, iar din punct de vedere ezoteric cu Adevarul si  unul dintre Conducatorii Karmei ) sfatul ceresc pe care il primim chiar la inceperea Anului Nou este de transformare si reinventare a propriei persoane.  Soarele ( Spiritul) conjunct cu Pluto ( transformare) si dinamicul Marte in cuadratura cu responsabilul Saturn am putea spune ca vom avea parte de o transformare absolut radicala.

Cum Saturn si Pluto sunt planete lente, sa ne asteptam ca aceasta influenta sa fie de durata iar pentru tot ce trebuie schimbat in viata noastra, 2011 va fi anul karmic care  ne va obliga la transformare, renastere si reinnoire.

Desi Anul Nou este un amestec astrologic interesant, unde iubitoarea Venus este in conjunctie  cu blanda si linistita Luna in Scorpion iar cuadratura Marte/Saturn arunca peste toate un val de duritate si incapatanare , cuvantul de ordine pentru noi toti ar trebui sa fie rabdarea.   Este menit ca schimbari importante in structurile puterii sa inceapa odata cu eclipsa partiala de Soare din 4 ianuarie , de Luna Noua, moment care va pune o tusa finala peste acest tablou al Anului Nou.

Inca un lucru: chiar inainte de Anul Nou (30 dec), Mercur planeta calatoriilor si comunicarii isi va incepe mersul direct . Am putea crede ca de-acum vom lasa in urma intarzierile, amanarile, neintelegerile  sau dezinformarile. Din pacate , sunt inca sanse ca mass-media si calatoriile sa fie inca supuse unei anumite doze de haos chiar si in ianuarie. Asa ca daca plecati la drum sau aveti de-a face cu documente, verificati totul de doua ori si chiar si asa , asteptati-va la intamplari neprevazute ce ar putea sa va transforme viata.

“ Nu uitati:  rabdarea nu este pasiva, din contra; ea este activa si are concentrata in ea atata forta si putere” (Edward G. Bulwar-Lytton).








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.