Previziuni astrale decembrie 2010


Decembrie este luna ce ne va aduce o multime de recompense daca vom sti sa ne pastram rabdarea si increderea in fortele proprii deoarece ne asteapta o multitudine de schimbari  de acum inainte, in ciuda intarzierilor , amanarilor si a unui ultim obstacol identificat cu ziua de 14 decembrie . 14 decembrie fiind o zi de referinta in planul intrigilor politice,  comploturilor de orice fel si nu in ultimul rand, o zi cu un maxim de irascibilitate.  

Cu un Uranus deosebit de incisiv pe ultimele grade din Pesti si care va iesi din retrogradare pe 6 decembrie, cu un Mercur inaintand cu chiu cu vai si stabilizandu-se in drumul sau exact cand va incepe perioada de retrogradare (11 – 30 decembrie)  , sa ne asteptam la incetiniri de ritm si amanari poate chiar atunci cand credem ca ne-am atins tinta. Acest lucru nu va trebui sa ne descurajeze ci doar  privit ca un moment necesar de reanalizare si regandire a unor noi strategii astfel incat sa incepem 2011 siguri pe noi si in cunostinta de cauza.

Cand Marte si Pluto se vor intalni pe 14 decembrie va fi greu sa ne impotrivim unor vibratii destul de agresive ce ne vor face deosebit de sensibili la tot ceea ce este legat de lucruri, persoane sau actiuni personale, care ne vor impinge la actiuni de marcare si aparare a teritoriilor noastre.  

Mult mai putin legat de partea materiala, 2011 ne va aduce o dorinta de aventura si libertate pe care insa va trebui sa o tinem in frau pana in martie 2011, pentru a evita capcanele intinse noua pana la acea data. Dupa ce a stat in Pesti inca din martie 2003, Uranus isi va incepe marea aventura prin zodia Berbecului din 12 martie 2011, marcand astfel un nou ciclu mult mai rapid si mai energic de doar 7 ani . Cu un Jupiter mult mai grabit in a trece in zodia Berbecului din 23 ianuarie 2011, va trebui sa profitam toti de o perioada scurta de relaxare pana in martie 2011 cand Uranus va intra in Berbec.

Data de 29 martie 2011 va marca o mare schimbare de constiinta la nivel mondial dar si o data-cheie pentru economia mondiala. Din “fericire”, aceasta “reasezare” astrala  va fi brusca , neanuntata de nimic dar scurta. Cei nascuti in primele zile ale zodiei Berbec, Rac, Balanta si Capricorn vor experimenta efectele directe ale acestei schimbari si se afla  deja in chinurile unei schimbari interioare si exterioare inca din luna iunie. Un punct puternic de marcaj va fi si data de 21 decembrie pentru urmatoarele 3 luni, cand va trebui sa ne eliberam  de temerile si grijile noastre.


- va urma -







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.