Undele cerebrale si fizica cuantica


….ploua afara din abundenta, se purifica pamantul, se armonizeaza sentimentele colective, omul isi schimba frecventa gandurilor, din beta ajunge in alfa, din alfa in theta-world…. contemplu aceasta scurgere divina de apa, aceasta revarsare de microcristale ce vine peste noi, din noi, purificandu-ne, inaltandu-ne, asemeni unei aripi de inger….

E liniste afara, e liniste si in noi…. e liniste deplina… pic pic pic…. am patruns in lumea THETA …..lumea meditatiei si a revelatiilor….

Undele theta ne ajuta sa eliberam secretele ascunse adanc in noi, de care nu suntem constienti ( noi nu stim ce se ascunde in subconstientul nostru, dar stim ca sunt arhivate amintiri, sentimente, emotii ce guverneaza comportamentul si credintele noastre..) suntem in lumea subconstientului, aceasta cutie neagra a corpurilor noastre, un spatiu atemporal de energie. Suntem un sistem complex alcatuit din materie, matrice energetica si informatie, rezonam, comunicam multilateral cu sisteme asemanatoare noua, prin transfer de energie, functia organismului este de a comunica neincetat. In fizica, Constiinta Universala este numita Camp de Torsiune sau Informatia Universala, acest camp de torsiune este un camp nemasurabil, nonherztian, care s-ar afla in a 5 a dimensiune…

In epifiza, conul nostru drag de brad, se gaseste “nisipul cerebral” compus din microparticule minerale de forma sferica, cristale de cremniu, ce contin informatia holografica a tuturor vietilor noastre anterioare…. cum accesam aceasta informatie atemporala?…. ne spune chiar epifiza, acest traductor informational neuroendocrin, ce converteste semnalul fotoneural receptat de retina, in semnal hormonal, astfel ea moduleaza principalele secretii endocrine din corp ( h. sexuali, steroizi, oxitocina etc) si asigura adaptarea optima la conditii impuse de mediul exterior.

Rolul epifizei este de organizare circadiana, ritmica, sezoniera a functiilor cerebrale, a functiilor de reproducere si de reglare a starilor de veghe-somn, a ciclului menstrual si a homeostaziei, fiind un veritabil ceas biologic. Stim ca epifiza sau glanda pineala secreta melatonina, serotonina si vasotocina, iar somnul este o stare de repaus periodica a organismului in care acesta isi reface energia, in somn este implicata serotonina ( h. visului) prin acumulare in trunchiul cerebral, incepe visarea…

Tot serotonina are un rol cheie in controlul emotiilor negative, scaderea sa din organism determina depresie, anxietate, agresivitate si apetit alimentar crescut pt. supravietuirea speciei… deducem de aici ca un somn bun, este sanatate de aur, prin secretie de serotonina normala… Celalalt hormon secretat de epifiza, melatonina, este secretat la maxim, la intuneric, noaptea, astfel lumina absorbita prin ochi inhiba secretia acestui hormon,iar secretia sa normala determina dezvoltarea armonioasa a SNC.-ului, a echilibrului postural de care depinde simetria pozitiei ortostatice, armonia corpului….

Prin meditatii profunde in intuneric artificial sau in noapte, se poate produce iluminarea spirituala, epifiza corespunde energetic chakrei coroane-sahashrara, ce favorizeaza perceptiile multidimensionale, afectarea acestui portal energetic naste sentimente de inadaptabilitate si instrainare… Llegatura intre supraconstiinta si personalitate-ego se realizeaza prin puntea curcubeelor, puntea epifizo-hipofizara, puntea intuitie-corp fizic…melatonina ajunge astfel prin corpul calos in emisfera dreapta, feminina, cea a imaginatiei, a contemplarii interioare, a cunoasterii de Sine…

O treime din informatia zilnica, receptata prin sistemul nervos central trece in subconstient, pentru arhivare, iar restul informatiei ajunge in corpul energetic in 3 zile, apoi in corpul fizic dupa alte 3 zile, deci dupa 7 zile de la primirea unei informatii pozitive sau negative se produce restartarea sistemului uman, integrarea totala a informatiei. Apa celulara preia informatia, o transmite mai departe din campul celular biologic in campul electro-magnetic al organismului, schimburile energetice se realizeaza inter si extracelular.

Axa os sacru - atlas, a coloanei vertebrale se stie ca este axa celor 5 portaluri energetice, a chakrelor muladhara-vischuda, toate cele 33 vertebre produc campuri de torsiune, dupa fizica cuantica, care controleaza organele corespunzatoare nervilor spinali. Chakra inimii este chakra centrala, primele 3 chakre : muladhara, svadischtana, manipura, receptioneaza energiile telurice, stabilizeaza legatura cu Geea si controleaza emotiile primare, ele mai sunt numite chakre inferioare, fiind caracteristice omului primitiv. Dupa activarea chakrei 4, anahata, omul a progresat, a invatat ce este iubirea, dar nu cea cristica, compasiunea fata de ceilalti… Ultimile 3 chakre : vischuda, adschna si sahasrara sunt superioare, ele creand legatura cu cerul, prin ele intra energia cosmica.

Pe linga cele 7 chakre de baza mai exista 3 chakre suplimentare daruite dupa activarea sahasrarei, de catre Domnul Iisus Christos, dupa crucificare, in Marea Sa Bunatate si Iubire fata de oameni. Activarea acestor chakre coordonate direct de anahata, s-a produs in momentul care omul a constientizat si manifestat Christul din el.
- chakra 8 este a Cunoasterii depline, prin constientizarea Adevarurilor divine;
- chakra 9 este a Iubirii Divine sau chakra Crucificarii alcatuita din alte 3 chakre, 2 in palme, 1 deasupra fluierului piciorului drept pus peste piciorul stang, in momentul crucificarii sangele Sau s-a unit cu Pamantul, astfel aura pamantului, campul sau morfogenetic, a primit un impuls spiritual, s-a produs unirea dintre Cer si Pamant si un salt enorm evolutiv planetar;
- chakra 10 este a Desavarsirii, formeaza biocampul Duhului Sfant, si ea demonstreaza ca omul a dobandit prin efort propriu sustinut atributele divinitatii, omul este acum divinitatea intrupata pe Pamant, poate face minuni, este un adevarat Maestru de Lumina ce poate sa plece si sa dizolve in Insasi Marele Creator;

Aceste ultime 3 chakre suplimentare au fost activate la nivel planetar ca potentiale de inaltare divina, dar ramane ca noi, oamenii, sa le activam la nivel personal, pe rand, prin straduinta si credinta adevarata, prin Iubire Divina fata de Dumnezeu.

Revenind la fizica cuantica, fizicieni avangardisti au studiat puterea mintii umane de a primi si emite unde de forma, unde cuantice, Starea de Constiinta Superioara permite nu numai receptia si interpretarea undelor cuantice, dar si emiterea lor, facand posibila o comunicare instantanee de la un creier la altul (telepatia). Mintea este capabila sa calatoreasca in timp conform fizicianului Patrick Drouot, asa se explica clarviziunea si psihometria, prin radiatiile, oscilatiile, vibratiile emise de minte circula mesaje, intentii, dorinte de la o persoana la alta, la distanta, direct de la minte la minte sau prin intermediul aparatelor electronice emitatoare de unde cuantice, de biorezonanta.

“Informatia alaturi de materie si energie este o componenta originala a Universului ” Tom Stonier

aretya.wordpress.com

Un comentariu:

Un produs Blogger.