Horoscop iunie 2011





Berbec
Jupiter va pleca din semnul tau pe 5 iunie si se va intoarce abia in 2022! Daca privesti inapoi la ultimii 2 ani, iti vei da seama cate transformari personale si schimbari de atitudine ai suferit , in urma destulor dificultati din acesti ani. Pentru tine , Jupiter va intra acum, in casa banilor si cu experienta de viata adunata din 2009 incoace, vei putea face planuri pe termen lung in privinta finantelor si securitatii materiale. Luna Noua din 2 iunie si Luna Plina de pe 16, va pune un accent deosebit pe probleme legate de documente, rapoarte si discutii asociate cu strainatatea sau drumurile lungi. Multa atentie in aceasta luna si gandeste de doua ori inainte de a parafa sau semna orice angajament. Relatiile pot lua o intorsatura neobisnuita spre jumatatea lunii.

Taur
Pe locuri, fiti gata, START! Pe 5 iunie, Jupiter isi anunta triumfala sosire in semnul tau, provocand pentru  urmatorul ciclu de 12 ani, schimbari importante in viata personala, de atitudine interioara, de oameni si locuri. Aceasta nu se va intampla peste noapte, ar putea dura 6 luni inainte de a simti o schimbare cat de mica, dar daca ai rabdare, curaj si determinare , cu siguranta sfarsitul acestui an va fi unul memorabil.

Gemeni
La multi ani, dragi Gemeni! Din 3 iunie, Mercur guvernatorul zodiei tale va dori sa-si faca simtita prezenta cand va intra in semnul propriu, urmat de Venus pe 10 si Marte pe 21. Chiar   daca Jupiter va intra intr-o zona mai discreta a hartii tale, si preocuparile tale vor fi mai mult cele legate de chestiuni personale si probleme private, iunie promite a fi o luna plina de ganduri si sentimente bune, de surprize placute si voiosie. Daca esti implicat in orice fel de discutii, negocieri sau dispute, alege-ti cu grija consilierii , deoarece din 16 iunie, Mercur poate rasturna totul. Nu te lasa prada emotiilor si foloseste ratiunea in acest tip de activitati.

Rac
Cu trei eclipse intr-un interval atat de scurt ( 1 luna) , este bine sa deschizi larg ferestrele zonei tale de viata ce are legatura cu munca de zi cu zi si sanatatea, pentru ca orice fir de praf aflat aici sa fie curatat. Guvernati de Luna, eclipsele din aceasta perioada vor avea tendinta de a intoarce cu susul in jos viata extrem de previzibila a Racilor. Nu te teme de schimbari, deoarece acestea vor fi benefice, odata cu intrarea lui Jupiter in Taur din 5 iunie. Noi prieteni, noi cunostinte si noi activitati te asteapta si chiar tu vei fi mirat de placerea si bucuria pe care o vei simti experimentand aceste lucruri.

Leu
Desi mai putin volatili decat Racii, eclipsele din aceasta perioada  vor face viata Leilor mult mai trepidanta si plina de culoare. Relatiile sociale, dragostea, plimbarile in aer liber, cititul unei carti, vizionarea unui spectacol, toate la un loc iti aduc acum bucurii si surprize placute. Din 5 iunie vei intra intr-un nou ciclu de 12 ani ce vizeaza cariera , scopul in viata, afacerile si relatiile cu parintii. Este timpul sa stralucesti si pentru urmatoarele 12 luni asteapta-te la schimbari importante in aceste domenii . Persoane noi vor intra in viata ta si pregateste-te ca totul sa se schimbe la 180 grade.

Fecioara
Se spune ca nascut sub semnul lui Mercur ( asa cum esti tu ) iti place sa inveti mereu lucruri noi. Din acest motiv, probabil ca vei fi bucuros sa afli ca din 5 iunie vei primi numeroase daruri pentru minte si suflet. Vei vedea lumea asa cum nu ai vazut-o pana acum,  vei cuceri frontiere noi, vei vedea, auzi, simti si experimenta lucruri care nu numai ca iti vor implini sufletul dar vei capata si competente ce te vor sprijini pe viitor. Aceastea te vor conduce catre schimbari majore in domeniul carierei pana in iunie 2012. Un an extrem de bun pentru acumularea de experiente inedite incepe pentru tine acum. Urmatoarele 4 saptamani aduc transformari mercuriene, schimbari rapide de situatii  care vor face ca barometrul tau profesional si domestic sa treaca de la o extrema la alta. Rezolvarea va fi  comunicarea.

- va urma -




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.