Horoscop iunie 2011




Balanta
Priveste luna iunie ca pe un exercitiu financiar ce trebuie facut si incearca sa-ti rezolvi problemele din acest domeniu , bifand tot ce ti-a creat batai de cap in ultimii ani. Indiferent ca vorbim de probleme in materie de afaceri, propietati, credite sau neplata unor facturi, este bine sa stii ca odata cu intrarea lui Jupiter in Taur, pentru tine vor incepe sa apara rezolvarile si modalitatile de a iesi din aceste incrancenari financiare. Veti vedea cu cata placere veti privi viitorul atunci cand, odata scapati de marile datorii, lumea va deveni pentru voi o oaza de placere si liniste. Chiar si cei care nu au aceste probleme, vor fi surprinsi sa constate in lunile urmatoare surprize financiare care ii vor propulsa pe scara succesului. Fiti intelepti si profitati de orice oportunitate!

Scorpion
Cu Jupiter asezat comod in casa relatiilor , iunie promite a fi o luna de cotitura pentru urmatorii ani. Un nou ciclu de 12 ani incepe pentru voi, si indiferent ca unii se vor casatori , ca altii vor rupe o relatie fara viitor, ca se va pune bazele unui parteneriat de afaceri sau ca oameni noi vor intra in viata voastra, veti vedea cum lucrurile incep sa se miste intr-o directie noua , si, impreuna cu ceilalti veti cladi fundamentul unui  proiect de succes. Experienta acumulata in urmatoarele 12 luni va fi pasaportul cresterii si realizarii personale iar iunie chiar daca va aduce in atentia voastra cateva probleme financiare, va fi luna care va va ajuta sa clarificati si sa constientizati ce trebuie facut de acum inainte.

Sagetator
Guvernatorul vostru, Jupiter , promite mari schimbari din luna iunie , schimbari ce va vor aduce stabilitate si succes in viata profesionala. Pentru cei daruiti cu rabdare si determinare, succesul va veni ca o binemeritata rasplata pentru tot ce ati infruntat  pana acum. Sanatatea va va pune la incercare pe alocuri, si va trebui sa alternati perioade de repaus cu cele de activitate iar incursiunile la fastfood cu perioade de dieta drastica. Iunie, mai poate aduce pentru multi dintre voi dispute nu numai cu adversarii cunoscuti, dar si ( surprinzator!) cu amicii si prietenii.

Capricorn
Salvarea multora dintre voi de la presiunea exercitata de implacabilul Saturn pe zona directiei  in viata , va fi  Jupiter,  care, acum  in iunie , intra in casa sentimentelor, copiilor si  hobby-urilor. Pe masura derularii urmatoarelor 12 luni, veti constientiza ca exista lucruri mult mai importante in viata decat cariera, statutul si renumele personal. Intrati intr-o faza noua, o faza de inceput si  redescoperire a placerilor simple, a cautarilor si experientelor senzuale. Sfarsitul lunii iunie va trage un semnal de alarma asupra unei relatii ce pare blocata si supusa incercarilor.  Comunicarea va poate ajuta!

Varsator
Din momentul in care Jupiter bate la usa casei tale , un nou ciclu de 12 ani incepe pentru tine. Un ciclu ce  pune reflectoarele pe tot ce tine de zona casei si familiei din astrograma personala. Fie ca va decideti sa va mutati intr- o locuinta mai mare pentru a face loc unui nou membru al familiei , fie ca un membru mai in varsta se va muta cu voi, schimbari de natura locativa vor apare si va vor rearanja stilul de viata. Pentru multi, luna mai a fost o etapa hotaratoare ce  va va conduce catre schimbarile din urmatoarele 12 luni. Pentru altii, vanzarea sau cumpararea unei case devine un vis realizabil cu care vor  incepe o noua etapa a vietii. Legatura cu locul natal se va simti din ce in ce mai pregnant si, multi Varsatori, vor decide sa se intoarca in orasul sau tara de origine.

Pesti
Din 5 iunie, Jupiter paseste usor in zodia Taurului , si pentru urmatoarele 12 luni iti va  influenta  felul in care gandesti, inveti sau comunici. Ai in fata ta 12 luni minunate pentru a face planuri ,  proiecte si strategii, ce te vor ajuta in 2012 sa realizezi obiective la care visezi demult.Cu Neptun in zodia ta, imaginatia nu-ti va lipsi si nu putini vor fi nativii acestei zodii care vor trage , in curand,  lozul castigator. Eclipsele lunii iunie , vor atrage atentia asupra unor probleme legate de familie, dar curand acestea vor deveni de domeniul  trecutului.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.