Adevaruri ascunse



Multe lucruri s-au intamplat in galaxia noastra recent, incepand cu acum 1000 de ani pana acum 10 ani, diferitele grupuri umane sau alte rase care s-au unit si au aderat la Federatia Galactica. Sunt vecinii nostrii si se pregatesc sa ne contacteze pentru ca ne asteapta ceva frumos in viitorul apropiat si anume ascensiunea noastra spre ceva mai bun, mai inalt. Vecinii nostrii galactici si-au amplasat navele invizibile in puncte cheie de pe Pamant pentru a realiza primul contact cu noi, atunci cand vor considera ca este momentul potrivit. Federatia Galactica este o organizatie vasta cu aproximativ 200 000 de membri care sunt dedicati raspandirii luminii in galaxie si sunt aici ca parte a unui proces din planul divin de a realiza contactul cu noi, aspectul principal in evolutia noastra este de a deveni fiinte pe deplin constiente si membri ai Federatiei Galactice, a intoarcerii acasa in galaxie, amintirea a ceea ce suntem.

Avem acolo o familie dar noi inca nu intelegem asta; exista o perdea intre lumea in care traim si cealalta care nu o vedem si aceasta perdea va fi in sfarit ridicata. De ce suntem dintr-o data pusi in fata acestui fapt? De ce devenim mai constienti? Este de vina centura de fotoni. Ea are un ciclu de 26 mii de ani, acum cateva zeci de ani s-a apropiat de sectiunea noastra de galaxie, de sistemul nostru solar, la mijlocul anilor 90 a ajuns chiar foarte aproape. Ce reprezinta venirea acesteia si apoi plecarea ei, este ca vom deveni fiinte pe deplin constiente. Ne afecteaza ADN-ul, ne afecteaza totul, frecventele planetelor, a corpurilor noastre.

Ce se intampla de fapt? Acesti fotoni sunt ramasite ale unei lumini interdimensionale, ceea ce inseamna ca lumina nu straluceste doar in aceasta galaxie ci in multe dimensiuni, este de fapt o intoarcere la origini, ne impinge sa fim fiinte multidimensionale. Sunt 12 noduri majore si 12 minore care servesc ca portale ceea ce alcatuieste 144 de porti care se vor deschide. Aceste noduri sunt foarte importante pentru viata planetei. Ei ne studiaza ADN-ul si ne pregatesc in somn pentru acest contact. Incearca sa ne schimbe ADN-ul dar acest proces este incet pentru ca daca modifica energiile din corp prea rapid apar boliile si de aceea medicii lor lucreaza cu noi cand dormim.

Spre deosebire de rapirile clasice facute de rasa gri, reptilieni sau guvern cei din federatie sunt asa de avansati tehnologic incat pentru a modifica ceva in corpul nostru nu e nevoie sa ne rapeasca fizic ci la nivel eteric.Corpul nostru emite unde electromagnetice si avem 14 straturi diferite incepand cu corpul fizic si marind frecventa cu fiecare strat in parte. Deci nu e nevoie sa ne ia corpul fizic si de aceea nu ne dam seama cand suntem rapiti ca in cazurile de rapire clasica in care subiectii raman cu traume enorme de pe urma rapirii. Multi dintre noi ii viziteaza in somn si ne amintim totul simbolic sub forma de vis. Este un prices care dureaza de cateva decenii iar oamenii care sunt in contact cu ei mai des au sentimenul ca ei sunt in preajma, ii simt si primesc mai multa energie din partea lor simtindu-se mai confortabil.

Unii dintre noi chiar primim educatie in somn si cand ne trezim avem anumite idei geniale despre ce sa facem. Ii poti compara cu un detectiv care strange intr-una dovezi ani de zile pana poate sa invinga criminalul, asa asteapta ei ca oamenii sa se trezeasca pentru ca cei care sunt acum la putere au o mare influenta asupra oamenilor si e foarte greu, dar incet incet acestia se vor duce.

Trebuie sa invatam sa asteptam, sa avem rabdare ceea ce face federatia este ca lupta cu anumite grupuri de oameni ca sa schimbe sistemul bancar al lumii. Suntem intr-un moment de mare importanta in istoria generatiei noastre.Dupa schimbare guvernul SUA si a sistemelor bancare va avea loc si prima afisare publica a federatiei. Cand se vor arata va fi probabil cel mai incredibil eveniment de la Iisus Hristos incoace.Ei nu vor sa fie un mare show vizual. Ei acum stau in umbra , isi fac treaba asigurandu-se ca planeta e pe drumul care trebuie sa fie de asta fac aceste observatii si unii dintre noi ii vedem pe cer. Guvernul acopera totul sub patura dezinformarii in loc sa arate tuturor ca aceste lucruri sunt reale. Asta le-ar afecta puterea si controlul asupra noastra si am evolua, de aceea nu o fac.

Aceasta atitudine creeaza o multime de probleme si multi zic ca oamenii care cred in extraterestri sunt nebuni, dar exista multe dovezi pe care oamenii le descopera. Astronomii nu raporteaza nimic de frica ca o sa isi piarda functiile, locul de munca. Exista o vasta flota de nave peste tot in jurul planetei care sta si asteapta momentul contactului. E acolo si astronomii o vad. Pilotii de avion care fac curse internationale vad tot felul de nave, dar aeroporturile nu vor sa aiba piloti care vad OZN-uri. Multa lume vede aceste aparitii pe cer si crede ca sunt fie avioane, fie stele, fie sateliti. Oamenii ar trebui sa isi revizuiasca conceptiile. Ca sa fie un satelit, daca stationeaza, ca sa poata staiona ar trebui sa se afle deasupra atmosferei si in acest caz nu-l putem vedea decat cu un binoclu foarte puternic sau cu un telescop dar si asa doar ca o licarire mica de lumina.

Nu ai cum sa il vezi  cu ochiul liber decat daca este la o altitudine mai joasa, in atmosfera, insa asa trebuie sa fie in miscare,altfel ar cadea din cauza gravitatiei. Nu exista aparat de zbor in tehnologia curenta care sa stea pe loc in aer inafara de elicpotere,dar un elicpter este foarte usor de recunoscut. Sheldon Nidle a fost in navele lor, isi aminteste ca nu dorea sa revina pe Pamant,dar de fiecare data fara sa vrea, revine. Zice ca e frumos acolo, ca nu ai senzatia aceea de vehicul in miscare, ca te simti ca intr-o cladire statica si are o energie care o simti ca radiaza peste tot, ca si cum ar radia iubirea. E ca si cum te-ai simti iubit de cineva care se uita la tine cu drag si zambeste, iar cand umbli nu simti ca si cum ai fi pe o podea tare ci ca si cum ar fi de cauciuc, aproape ca ai senzatia ca plutesti, iti suporta greutatea si exista o lumina frumoasa care te inconjoara tot timpul pe tavan si podea dar nu este ca si cea cu care suntem obisnuiti, nu-ti da senzatia de orbire cand te uiti la ea. Este perfecta, esti constant in acest sentiment de iubire, de plutire si esti telepatic, esti intr-o comunicare mentala cu ceilalti, simti ca esti ca intr-o retea de sunete si cuvinte.

E diferit de ceea ce avem noi aici pe Pamant si de aceea, de cate ori esti nevoit sa pleci de aolo iti e greu sa o faci. Devii dependent pentru ca e asa minunat...Federatia Galactica are laegatura cu vechii profeti, ei ne-au pregatit pentru ceea ce asteptam sa se intample acolo, este o legatura uriasa intre federatie si dezvoltarea noastra spirituala de mult timp. Multi dintre ingerii din Biblie sunt de fapt trimisi de Federatia Galactica ca sa avansam spre ceea ce trebuie sa devenim. Totul a devenit mitologie, oamenii din acele vremuri scriau ce vedeau dar cu cuvintele lor de atunci. Se vede asta in India veche, in China antica, in civilizatiile antice americane, e peste tot. Asta fac ei de mult timp ca sa ne pregateasca pentru ce se va intampla.

Deci trebuie sa realizam ca nu este un lucru ce se intampla brusc in ultimii ani sau in ultimele secole, ci foarte demult. Exista oameni pe Pamant care sunt rasplatiti de o rasa de reptilieni pentru a tine lumea in falsitate si au o mare putere se pare insa ca acum 10 ani acestia i-au parasit si au ramas singuri sa isi duca mai departe treaba. Odata cu Bush a fost ultimul lor suflu. Se va crea o noua realitate pentru ca ce au facut ei a fost ceva ce nu mai putea merge la nesfarsit. Unii dintre noi de abia supravietuim de pe o zie pe alta din cauza lor. Federatia Galactica si-a ales oameni peste tot pe glob ca sa poata face aceasta schimbare printre care Mary Sutherland, Sheldon Nidle, etc. Intr-adevar trecem printr-un haos in lume, e un haos total, dar trebuie sa intelegem ca e spre bine, lucrurile se schimba in bine, merg spre lumina, spre adevar. Gene Roddenberry, creatorul seriilor de filme Star Trek avea acces la anumtii oameni contactati de federatie care i-au explicat totul si au fost surse de inspiratie pentru seriile mai noi (The Next Generation), el a fost contactat la randul lui, el a fost un bun transmitator al mesajului federatiei despre ce avea sa se intample cu noi.

Ne schimbam, atat din punct de vedere fizic cat si spiritual, unii oameni au dureri inexplicabile, acestea sunt doar din cauza schimbarii. Toata lumea are impresia ca vine sfarsitul lumii, tocmai pentru ca are loc aceasta schimbare. Cand va avea loc, vom primi noi tehnologii si vom putea calatori de la o stea la alta la fel cum fac ei si vom deveni parte a Federatiei Galactice. Deodata vom avea noi responsabilitati...

Sursa: www.adevarulascuns.com

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.