Incredibil – descoperirea unui nou craniu de cristal




Munchen - Intr-un mic sat bavarez si complet ignorat ani de zile , s-a descoperit un nou craniu de cristal ( www.tz-online.de). Se presupune ca acesta facea parte dintr-o serie de mai multe artefacte cautate in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial de catre nemti , iar numele lui Himmler este strans legat de acest lucru. Craniul cantareste 9,2 kg iar acest lucru il face una dintre cele mai scumpe bijuterii de pana acum.

Craniul de cristal apartine unei femei in varsta , care ( conform interviului dat jurnalistului elvetian Luc Burgin)  l-ar fi cumparat in anul 1945 , la un pret derizoriu. Numele lui Otto Rahn ( cercetator german angajat de nazisti pentru cautarea Sfantului Graal) este si el legat de acesta dezvaluire , care conform unui document SS l-ar fi descoperit in America de Sud.

Legenda celor 13 cranii este bine cunoscuta in intreaga lume. Conform acesteia , cele 13 cranii reunite si dispuse intr-un anumit mod , ar reusi sa schimbe complet lumea, se va accede la o noua forma a realitatii, in acelasi timp la o noua forma a civilizatiei, civilizatia multidimensionala.

Desi de-a lungul timpului s-a vorbit despre descoperirea a numeroase cranii de cristal ( aproape 200 ), este evident ca multe dintre ele sunt  falsuri. In anumite cercuri se stie ca  numarul actual al craniilor autentice este 7. Daca craniul gasit in Germania se va dovedi autentic, numarul lor va fi  8. Pana la 13 ar mai fi de cautat. In profetia mayasa, se mai spune ca 21 decembrie 2012 ar fi data limita cand toate cele 13 cranii vor fi gasite … 






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.