Talismane astrologice



Misticii lumii antice credeau că planetele aveau puteri imense nu numai asupra emoÅ£iilor, caracterul ÅŸi atributele fizice ale omenirii, dar si asupra lumii spiritelor. Astrologii din vechime credeau că simbolurile magice corespunzatoare planetelor, canalizeaza  puterile acestora  ÅŸi pot porunci spiritelor guvernatoare să vina in ajutorul celui care purta asupra sa, talismanul potrivit.

Talismanul astrologic trebuie ales cu foarte multa atentie deoarece numai intocmit corect va fi eficient si puternic. Acesta  trebuie sa fie in concordanta cu semnul astrologic pentru a imbunatati si creste  puterile persoanei care il poarta.  Materialul ales este, de obicei, în ton cu planeta care guverneaza asupra efectului dorit prin purtarea talismanului: aur (sau bronz) pentru Soare,  argint pentru Luna, alamă pentru Mercur, staniu pentru Jupiter, cupru pentru Venus , etc .


Tot pentru confectionarea talismanelor se pot folosi pietre pretioase, însa toate obiectele de acest gen, fie ca sunt din metal, fie din pietre pretioase, trebuie învelite cu grija în saculet de matase, de culoare analoga spiritului planetei, parfumate cu parfumurile zilei corespunzatoare si pastrate la loc ferit de privirile oamenilor si de lucrurile necurate.

Un alt factor important este alegerea celui mai bun timp  pentru confectionarea talismanului iar pentru aceasta trebuie consultate tranzitele planetelor din ziua in care se doreste a se confectiona talismanul. De exemplu, confectionarea  talismanului lui Jupiter atunci cand acesta se afla in retrogradare nu va ajuta deloc la imbunatatirea situatiei financiare, ba dimpotriva, posesorul isi va pierde averea.


Datorita posibilelor încarcaturi energetice nedorite, este de preferat ca talismanele sa fie purtate în asa fel încat sa nu se vada. Persoanele cu o forta mentala deosebita si cu initierea necesara pot încarca malefic, de exemplu, un talisman purtat la gat, prin puterea gandului sau prin forta privirii.

- talismanul lui Marte - potrivit celor nascuti sub semnul Berbecului sau Scorpionului. Ajuta posesorul sa dobândească faima, onorori sigure şi bogăţii. Oferă o libertate absolută de gândire şi de acţiune, judecata clară şi obtinerea de favoruri din partea femeilor si celor cu putere. Permite celui care-l poarta sa vada adevarata natura a celor din jur , aduce bunastare financiara, sanatate si eliberare de trecut.

- talismanul lui Venus – potrivit celor nascuti sub semnul Taurului sau Balantei. Talisman lui Venus va ajuta posesorul acestuia să dobândească iubire, dragoste si respect. Imbatabil ÅŸi neegalat pentru orice problema legate de iubire. Aduce rezolvare in problemele legate de dragoste, atrage in viata celui ce poarta acest talisman iubirea sub toate aspectele ei. Talismanul ajuta si la imbunatatirea starii de sanatate, in special pentru cei care au probleme cu rinichii, gatul, paratiroida sau oasele.

- talismanul lui Mercur – potrivit celor nascuti sub semnul Gemenilor sau Fecioara. Ajuta la dobandirea cunoasterii si intelegerii naturii tuturor lucrurilor, in gasirea comorilor ascunse, talent pentru scris si abilitati stiintifice. Sporeste magnetismul personal, aduce succes in afaceri, elocventa, deschide poarta cunostintelor oculte, ajuta sistemul nervos si cel respiratoriu.

- talismanul Lunii – potrivit nativilor nascuti in zodia Racului. Purtatorul acestui talisman va fi extrem de respectat in societate, favorizeaza prieteniile, intuitia, echilibrul psihic, protejeaza casa si familia purtatorului, ii ajuta pe cei care au probleme legate de stomac, pancreas, plexul solar si toate fluidele corporale.

- talismanul Soarelui – potrivit nativilor din zodia Leului.  Ajuta la dobandirea unui bun renume, prosperitate si bogatie.Asigura recunoasterea si aduce o popularitate incredibila celui care il poarta. Influenteaza starea de sanatate a organismului si in mod special pe cei care au probleme cardiace, ale coloanei vertebrale, timusului si a tuturor bolilor cauzate de virusi.

- talismanul lui Jupiter – potrivit celor nascuti sub semnul Sagetatorului sau Pesti. Protejeaza impotriva tuturor pericolelor cauzate de  pamant, aduce noroc in speculatii, afaceri si procese,  da o puternica liniste mintii, creste vointa si caracterul posesorului, rezolva problemele financiare, ajuta in problemele de sanatare legate de glanda pituitara, ficat si tot ce tine de cresterea organismului si producerea de hormoni.

- talismanul lui Saturn – potrivit celor nascuti in semnul Capricornului sau Varsator. Ajuta posesorul să fie elocvent ÅŸi convingător, da biruinta impotriva duÅŸmanilor, fereste de ghinioane, anuleaza energiile malefice, protejeaza pielea, dintii, oasele, vezica biliara, precum ÅŸi partea din faţă a glandei pituitare.


Un comentariu:

Un produs Blogger.