Horoscop martie 2011



Horoscop martie 2011 (2)

Cu Uranus intrat in Berbec  din 13 martie, vom vedea  timp de 7 ani schimbandu-se structuri, reguli, reglementari, schimbari culturale, de gandire ideologica, si nu in ultimul rand schimbari in fiinta interioara pentru toti nativii zodiacului.

Temperamentul aprins al Berbecului va transforma lipsa de entuziasm a lui Uranus in Pesti in actiuni, aducand inspiratie in crearea unor noi inceputuri. Energia mentala si ideile stralucite cresc simtitor odata ce Mercur se alatura lui Uranus din 9 martie, si apoi din 15 cu Jupiter vom atinge un maximum de fervoare mentala. Toti trebuie sa profitam de aceste influente si fiti pregatiti sa transpuneti toate aceste ganduri intr-un plan de bataie pe termen lung. Din 5 iunie, Jupiter ne va oferi daruri nebanuite daca vom sti sa asteptam, sa avem rabdare si sa nu incercam sa grabim ceea ce nu este menit sa se intample acum.

Luna Plina din 19 martie va veni cu o incarcatura karmica deosebita si va incheia un ciclu inceput in septembrie anul trecut cand am avut Luna Noua . Sa nu uitam si de conjunctia Soare/Uranus imediat dupa aceasta si vom intelege ca in fata noastra se va asterne un nou inceput, o schimbare care ne va scoate din rutina cu care ne-am obisnuit. Destinul ii va duce pe multi dintre noi in locuri sau impingandu-i spre oameni cu care trebuie sa-si implineasca karma.

- va urma -



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.